Connect with us

Revistateo.ro

VIDEO. Manichiură de primăvară

Inedit

VIDEO. Manichiură de primăvară

Nuanțele de pastel pe unghii sunt vedetele acestui sezon. Sunt perfecte dacă nu ești amatoare de nuanțe puternice. Dacă totuși îți plac culorile mai vii, alege rozul sau albastru pentru o manichiură perfectă. Ține cont de faptul că tonul pielii tale are un rol foarte important în ceea ce privește alegerea manichiurii. Este esențial ca nuanța aleasă să se potrivească cu pielea ta și să arate armonios.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ ÎȚI ÎNGRIJEȘTI UNGHIILE DUPĂ CE RENUNȚI LA MANICHIURA CU GEL

Modelele florale sunt la mare căutare și pot fi foarte ușor de creat, după cum vei putea observa în filmulețele care urmează. Tot ce trebuie să faci este să urmezi câțiva pași simpli, cu multă atenție și migală. Nu te grăbi și corecteazătoate greșelile cu ajutorul unui bețișor de urechi înmuiat în acetonă.

Pregătește-ți mâinile în mod corespunzător înainte de a aplica oja. Hidratează-te și împinge cuticulele la baza unghiei. Nu este recomandat să le tai, deoarece acestea sunt menite să protejeze unghiile de bacterii și praf. Aplică o bază cu vitamine înainte de culoare, pentru a crea un strat protector. Definitivează manichiura cu un top care să ofere strălucire.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top