Connect with us

Revistateo.ro

Marylin Monroe, relatie cu o femeie?

Stiri

VIDEO: Marylin Monroe, relatie cu o femeie?

Ies lucruri interesante la iveala despre viata uneia dintre cele mai admirate dive din istoria modernitatii, celebra actrita Marylin Monroe. Aceasta a avut o relatie cu profesoara ei de teatru, Natasha Lytess, cu care ar fi locuit doi ani impreuna.

Marylin ii povestise prietenului ei, Ted Jordan, despre aventurile amoroase cu Natasha: „De ce nu? Sexul e ceva ce faci cu oamenii pe care ii placi. Ce ar putea fi gresit intr-un act atat de natural?”, a spus Marilyn la un moment dat. Despre relatia de prietenie dintre cele doua se stia inca de atunci, Natasha acordand un interviu in 1962 in care vorbea despre Marylin.

In interviul respectiv, profesoara lui Marylin declarase ca ucenica ei statea mai toata ziua goala in casa ei. „La filmari trebuia sa-i stau foarte aproape. (…) Foarte des, cand operatorii luau un prim plan cu ea, eu o tineam de mana. A trebuit sa o sprijin de fiecare data”, sustinea Lytess.

Marilyn Monroe (nascuta Norma Jeane Mortensen; n.1 iunie, 1926 – d. 5 august, 1962) a fost o actrta, sex simbol si diva pop a secolului al XX-lea. Ascensiunea lui Monroe la nivelul de celebritate a inceput cu selectarea ei pentru a poza in cateva reviste, asta in timp ce primul ei sot facea parte din Marina Comerciala Americana.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top