Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

VIDEO – Musulman in centrul Parisului:Daca aveti incredere in mine, imbratisati-ma!

Un musulman s-a legat la ochi si i-a rugat pe oamenii care s-au adunat in centrul Parisului pentru a comemora victimele atacurilor teroriste de vineri, sa il imbratiseze. Prin acest gest, barbatul a dorit sa transmita mesajul ca religia sa nu are nimic de-a face cu terorismul, potrivit The Independent.

Intr-o inregistrare video aparuta pe internet, un barbat legat la ochi apare stand in picioare langa un mesaj scris pe o pancarta, unde pot fi citite cuvintele: „Sunt musulman, dar se spune despre mine ca sunt terorist. Am incredere in voi. Voi aveti incredere in mine? Daca da, imbratisati-ma!”

In inregistrare pot fi vazuti zeci de curiosi apropiindu-se de barbat si imbratisandu-l in Piata Republicii din Paris, locul unde oamenii aduc omagii victimelor atentatului terorist de vineri seara din Franta.

Dupa ce s-a dezlegat la ochi, barbatul a spus: „As dori sa multumesc fiecaruia dintre voi pentru ca mi-a oferit o imbratisare. Am facut acest lucru pentru a transmite un mesaj tuturor”.

„Sunt musulman, dar asta nu ma face terorist. Nu am ucis niciodata pe nimeni. Pot chiar sa va spun ca vinerea trecuta a fost ziua mea de nastere, dar nu am iesit afara”.

 

<iframe width=”640″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/lRbbEQkraYg” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top