Connect with us

Revistateo.ro

VIDEO. Nicki Minaj și-a surprins fanii la MTV EMA

Inedit

VIDEO. Nicki Minaj și-a surprins fanii la MTV EMA

Nicki Minaj a fost anul acesta gazda premiilor MTV EMA, însă aceasta nu a fost singura surpriză pentru fanii artistei. Pe lângă piesa de debut Super Bass și hitul din luna august Anaconda, Nicki a cântat pe scena MTV EMA o nouă piesă, de pe viitorul său album The Pink Print. Piesa se numește Bed of Lies și este o colaborare cu talentata Skyler Grey.

Show-ul a început cu Nicki într-un costum din dantela care îi sublinia toate formele voluptoase, cântând vechiul hit Super Bass. După această piesă, lucrurile s-au schimbat dramatical. Camerele s-au mutat pe Skyler Grey aflată într-o altă secțiune a scenei, la un pian, cântând un refren necunoscut fanilor. Apoi Nicki a început să cânte o strofă din noua ei melodie Bed of Lies. Până să se dezmeticească cineva, artista deja trecuse la Anaconda și coregrafia controversată pe care a pregătit-o pentru această piesă.

CITEȘTE ȘI: MAI SUNT DOUĂ ZILE PÂNĂ LA NUNTĂ. AVEM PRIMELE DETALII

Bed of Lies va fi disponibilă în întregime pe noul album The Pink Print, care este așteptat de peste 2 ani. Minaj a anunțat în direct, la EMA, că albumul se va lansa în sfârșit pe 15 decembrie. Ce părere aveți despre noua colaborare între Nicki Minaj și Skyler Grey?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top