Connect with us

Revistateo.ro

Păpuşa Barbie care vorbeşte este INCREDIBILĂ

Stiri

VIDEO: Păpuşa Barbie care vorbeşte este INCREDIBILĂ

VIDEO: Păpuşa Barbie care vorbeşte este INCREDIBILĂ. Celebra păpuşă vine acum cu un upgrade de excepţie, după ce firma americană Toy Talk a dat mâna cu producătorul de jucării Mattel, pentru a scoate pe piaţă un model interactiv, care va putea mai nou să poarte conversaţii cu cei mici.

Prototipul a fost lansat pe de curând la Târgul de Jucării de la New York şi se numeşte Hello Barbie, scrie bbc.com.

„Principala cerinţă pe care o primim de la fetiţele din întreaga lume este că vor să poată avea o conversaţie cu Barbie. Acum, pentru prima dată, Barbie va putea purta o conversaţie bidrecţională”, a declarat purtătoare de cuvânt Mattel.

sursa foto fastcompany.com

sursa foto fastcompany.com

Mai mult, varianta îmbunătăţită a lui Barbie va putea spune poveşti, glume şi chiar să participe la diferite jocuri interactive, alături de copii. În plus, păpuşa inteligentă ascultă tot ce are de spus cel mic şi va avea grijă să reţină ce-i place şi ce nu, pentru a face referire la pasiunile micuţului pe viitor.

Pentru a fi funcţională, Hello Barbie trebuie să aibă acces la o reţea de internet wi-fi, iar autonomia bateriei este de aproximativ o oră. Tehnologia este amplasată în colierul păpuşii, iar acumulatorii se află instalaţi în picioarele jucăriei. Un încărcător extern va putea fi montat pe perete, unde Barbie se poate umple din nou de energie.

Momentan, nu a fost anunţată data oficială de lansare a lui Hello Barbie. Tot ce se ştie este preţul, care va fi de aproximativ 75 de dolari.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top