Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

VIDEO: Povestea oitei care se crede caine te va face sa razi toata ziua!

Numele oitei din imagine este Mascota. Acest animalut simpatic are o poveste interesanta, si, vrea sa va spuna ceva cu tot dinadinsul: „Nu sunt la fel ca celelalte oite!”. Afla mai jos de ce.

Mascota este o oita orfana adoptata de familia Mackenzie din Lochbroom, Scotia. Mamiferul simpatic din imagine ar putea trai, ca orice alta oaie, intr-o ferma, insa viata ei este ceva mai diferita. Mascota a crescut alaturi de patru caini Border Collies: Dice, Fly, Jess si Megan, pe numele lor. Tocmai de aceea, de cand a fost mica si pana acum, oita a crezut ca este un caine.

Familia Mackenzie marturiseste ca oita este foarte buna prietena cu Dice, cel mai mare dintre cei patru caini. Mascota il urmeaza pe Dice in toate locurile pe unde acesta merge, ca si cum i-ar fi parinte.

CITESTE SI: VIDEOCLIP SENZAȚIONAL: I-a pus un ingredient secret în ketchup. Când s-a întors iubita lui…

Despre aceasta stranie relatie de prietenie (sau chiar de rudenie, dupa cum s-a obisnuit sa creada amuzanta oita), familia spune ca nu se astepta niciodata ca cei 4 caini sa o accepte atat de usor in grupul lor. Practic, se poate spune ca oaia s-a adaptat mai bine grupului de caini decat orice alt caine venit din exteriorul familiei.

CITESTE SI: VIDEOCLIP AMEȚITOR: Cum arată și unde se află cea mai abruptă stradă din lume

razi - 05082015 - 3

Vezi mai jos videoclipul amuzant cu Mascota, care se comporta la fel ca un caine din cauza ca a crescut printre ei. Te avertizam: filmuletul s-ar putea sa te faca sa razi toata ziua!

Sursa foto: viraldiario.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top