Connect with us

Revistateo.ro

VIDEO. Reclama cu ursuleti de plus care anunta venirea Craciunului

Inedit

VIDEO. Reclama cu ursuleti de plus care anunta venirea Craciunului

O reclama cu ursuleti de plus lansata cu o luna inainte de Craciun este senzatia momentului pe Internet! Ideea ‘coacerii’ acestei idei apartine aeroportului Heathrow din Londra, unul din cele mai mari aeroporturi din lume.

Doi ursuleti de plus care au prins viata au emotionat milioane de internauti pana la lacrimi. Sub sloganul „Sa ajungi acasa de sarbatori e cel mai frumos cadou’, reclama a reusit sa stranga peste 630.000 de vizualizari pe Youtube in doar trei zile.

In reclama, doi ursuleti de plus viziteaza un oras pitoresc ca sa celebreze Craciunul. Cele doua jucarii de plus sunt prezentate in voiajul lor. Ursuletii sunt surprinsi pe aeroportul Heathrow din Marea Britanie, unde, ca orice ‘om’ normal, trec de toate protocoalele aeroportului pentru a ajunge la cei dragi. La finalul videoclipului, ursuletii de plus se transforma in doi bunici care isi iau in brate nepotii.

Reclamele de Craciun, preferatele noastre

Si lantul de magazine John Lewis, tot din Marea Britanie, a lansat clipul de Craciun pentru acest an. Firma John Lewis vinde mobila, iPad-uri si televizoare de ultima generatie, iar anul acesta ne-a surprins pe toti cu un filmulet in intampinarea Craciunului. Vezi mai jos videoclipul:

Cristiano Ronaldo, vedeta unei reclame comerciale pentru companie de telefonie mobila portugheza Meo:

Cristiano Ronaldo apare intr-un spot publicitar al companiei Meo (Portugalia). Fotbalistul lusitan este „home alone” (singur acasa) si desface mai multe cadouri de Craciun. Vedeta portugheza nu se asteapta sa il viziteze cineva de sarbatori, insa, dupa ce deschide unul dintre cadouri, are parte de o surpriza.

CITESTE SI: VIDEO VIRAL. Doi batrani danseaza pe ritmuri de hip-hop in metrou

Toti cei dragi vin sa petreaca sarbatoarea alaturi de el. Videoclipul a fost lansat pe 11 noiembrie. Nu este prima reclama in care apare Ronaldo, insa este, cu siguranta, cea mai emotionanta dintre toate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top