Connect with us

Revistateo.ro

VIDEO Salvamontista batuta cu bestialitate de un interlop: "M-a amenintat ca-mi taie familia"

Stiri

VIDEO Salvamontista batuta cu bestialitate de un interlop: „M-a amenintat ca-mi taie familia”

Miruna Inel, salvamontista de 21 de ani, a fost lovita cu bestialitate intr-un pub din Hunedoara de un interlop pentru ca i-a spus sa vorbeasca mai incet. Dupa ce a fost lasata inconstienta, agresorul a lovit si alte doua persoane care au incercat sa aplaneze conflictul. Constantin Palesica, recidivistul care a agresat-o pe Miruna Inel, a fost retinut si va fi dus astazi la tribunal cu propunerea de arestare preventiva, in timp ce jandarmul montan care a asistat la bataie fara sa intervina va fi cercetat de Parchetul Militar Timisoara.

„Acum sunt ametita si ma doare capul. Eram intr-un pub in Straja la ziua unui prieten. Acolo se afla un baiat care tipa foarte tare si eu i-am spus, politicos, sa nu mai tipe. El s-a enervat si a inceput sa ma agreseze. Mi-a dat o palma si un pumn in urma caruia am ramas inconstienta. Nu il cunosc, il stiu doar din vedere”, a declarat Miruna, conform voceastrazii.com.

Dupa incident, salvamontista a fost dusa la spital, in stare grava. Cazul a intrat in atentia politiei, iar interlopul va fi anchetat penal. Acesta a mai fost condamnat in trecut.

Salvatorii montani din statiunea Straja cer autoritatilor sa se faca dreptate. „Speram ca autoritatile statului sa isi faca datoria. (…) Noi nu il judecam pe jandarmul aflat în bar deoarece, probabil, era mult mai traumatizat decat colega noastra Miruna, temandu-se in mod real pentru viata lui. Cu ani de zile in urma, datorită unui incident asemanator a fost pur si simplu taiat in zona gatului. Sunt din ce in ce mai putini oameni adevarati care sunt in stare sa isi puna propriile lor vieti in slujba semenilor. Ma bucur in adevaratul sens al cuvântului ca fac parte din randul Salvamontului, unde se afla oameni dispusi ca in orice moment sa isi sacrifice propriile lor vieti in slujba semenilor”, spune George Resiga, şef Salvamont Straja intr-o postare pe pagina institutiei.

CITESTE SI: REVOLTATOR Elevi umiliti sa se tarasca in genunchi, pentru un punct in plus la teza

Miruna Inel este de doi ani de zile salvamont voluntar. Tanara povesteste ca a mostenit pasiunea de la tatal ei, Sorin Inel, care practica aceasta meserie de 20 de ani.
Eu am crescut de mica cu baietii, in munti. Tatal meu, Sorin Inel, este salvamontist de peste 20 de ani. Imi place ce fac – la inceput am crezut ca o sa am probleme la interventiile grave, dar acum doi ani am insotit echipa la un caz grav in Retezat, cu un decedat, si acolo mi-am dat seama ca e ok, nu ma tem”, a spus Miruna pentru ReplicaHd.ro.

IMAGINILE DE PE CAMERELE DE SUPRAVEGHERE, PE Fresh24.ro

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top