Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

VIDEO SOCANT: A murit in timpul unui meci de box

Boxul este, fara doar si poate, cel mai periculos sport. Cei care se confrunta fata in fata in ring sunt expusi in fata mortii, in fiecare moment. Chiar si cei mai profesionisti boxeuri sunt vulnerabili si pot oricand sa isi piarda viata.

O noua tragedie s-a produs in lumea sportului, azi noapte. Pugilistul sud african Mzwanele Kompolo si-a pierdut viata dupa ce a fost facut KO de Siphenathi Qampi, cel cu care se lupta pe ringul de box.

Mzwanele a incasat o lovitura puternica in fata, in prima repriza, lovitura care l-a doborat la podea. In clipa aceea sportivul a inceput sa isi piarda constiinta, desi inca respira.

A fost transportat de urgenta la spital, unde medicii au incercat sa il resusciteze. Nu s-a mai putut face nimic, din pacate.

Moartea sportivului sud-african nu este singura in ultima saptamana.

Tragedia petrecuta azi noapte vine la cateva zile de la decesul lui Davey Browne Jr, care a murit la Sydney dupa ce Carlo Magali din Filipine i-a provocat leziuni cerebrale.

Ministrul Sportului din Africa de Sud a precizat ca se va deschide o ancheta in acest caz.

Procurorii vor cerceta daca cel cu care s-a batut sud-africanul a actionat in limitele regulilor acestui sport sau a intrecut masura. Se ia in calcul inclusiv acuzarea lui Qampi de omor cu premeditare.

Sursa foto: Youtube.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top