Connect with us

Revistateo.ro

VIDEO. Sufera de anemia Diamond-Blackfan, insa asta nu o impiedica sa fie fericita

Stiri

VIDEO. Sufera de anemia Diamond-Blackfan, insa asta nu o impiedica sa fie fericita

Audrey Nethery este cu siguranta cea mai adorabila fetita din lume. Micuta este o adevarata artista, insa, din nefericire, ascunde o poveste destul de trista: are anemia Diamond-Blackfan.

Audrey Nethery este cea mai infocata fana a celor de la One Direction. Fetita de 6 ani interpreteaza in stilul ei caracteristic melodia „What makes you beautiful”, iar imaginile cu ea cantand au facut inconjurul lumii. A strans aproape 500.000 de vizualizari pe Youtube, iar pe Facebook si Twitter a primit mii de like-uri si de comentarii.

VIDEO EMOTIONANT: Reactia unui caine care a fost regasit de stapan dupa 9 ani de zile

Aceasta fetita de trei ani te va face sa plangi, cand o vei auzi cantand!

Jovialitatea ei ascunde, insa, un secret dureros. Audrey duce zi de zi o batalie crunta pentru a fi sanatoasa. Sufera de o boala rara a sangelui: anemia Diamond-Blackfan. Aceasta afectiune mai putin comuna ii afecteaza atat sangele cat si inima. Organismul fetitei nu produce suficiente globule pentru transportarea oxigenului in corp.

Boala de care sufera Audrey nu are un tratament care sa o vindece complet, iar parintii ei fac tot posibilul sa o puna pe picioare. Scott si Julie, tatal si mama micutei, i-au facut un canal de Youtube pentru a atrage atentia asupra acestei afectiuni care afecteaza si minorii si pentru a demonstra lumii ca, in ciuda oricarei probleme de sanatate, viata merita traita din plin.

Audrey este o diva cu acte in regula si o arata din plin, in clipul de mai jos:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top