Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

VIDEO. Toata lumea s-a speriat! OZN-uri pe cer!

Obiectele zburatoare neidentificate (OZN-uri) s-au tot semnalat de-a lungul timpului. Recent, o inregistrare a acestui fenomen straniu i-a facut pe oameni sa creada in existenta extraterestrilor.

Era o noapte linistita cand, deodata, pe cerul Australiei s-a vazut un glob luminos ce i-a speriat pe toti. Globul luminos avea culori diferite, era ba albastru, ba verde, iar oamenii au exclamat: „Aceasta e dovada ca OZN-urile exista!”, noteaza mirror.co.uk.

Una dintre explicatiile fenomenului ar fi ca s-a vazut aurora boreala, insa oamenii de stiinta neaga aceasta varianta sustinand ca cerul era innorat. Multi dintre experti sustin ca e vorba despre niste reziduuri OZN de tip B.

Iata mai jos imaginile cu bizarul fenomen:

CITESTE SI: Detaliul ASCUNS din aceasta fotografie l-a facut sa creada in fenomene paranormale!

CITESTE SI: VIDEO: Are aceasta fetita PUTERI PARANORMALE? Toti cei care au vazut filmuletul au ramas SOCATI!

Nu este singurul OZN surprins pana acum de oameni. Videoclipuri cu farfurii zburatoare exista cu sutele, daca nu cu miile pe Youtube, insa doar cateva dintre ele sunt autentice.

Din cauza faptului ca multe persoane face trucaje, fenomenul a ajuns sa fie usor decredibilizat cu toate ca existenta OZN-urilor este recunoscuta chiar de catre oamenii de stiinta.

OZN-urile sunt interpretate adesea ca niste fulgere globulare sau portaluri de calatorie in timp (in trecut sau viitor). Tu ce parere ai despre astfel de fenomene? Crezi ca ele exista cu adevarat? Crezi in existenta extraterestrilor?

Sursa foto: YouTube.com

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top