Connect with us

Revistateo.ro

VIDEO TRAILER. Care este filmul anului la National Board of Review

Inedit

VIDEO TRAILER. Care este filmul anului la National Board of Review

A fost desemnat filmul anului la National Board of Review: „A most violent year”. Filmul care spune povestea unui om de afaceri din 1980 a luat cele mai multe premii: cel mai bun film, cel mai bun actor în rol principal și cea mai bună actriță în rol secundar.

Protagonistul din „ A most violent year”, Oscar Isaac, a fost nevoit să împartă premiul cu Michael Keaton, pentru titlul de cel mai bun actor, Keaton având rolul principal în „Birdman”, un film regizat de Inaritu. Filmul „A most violent year”, regizat de J. C. Chandor, este o „dramă extraordinară” și o spune chiar președintele NBR (National Board of Review), Annie Schulhof. Filmul impresionează prin distribuție și poveștile senzaționale dar și prin mesajul vizual de impact, mai susține aceasta.

CITEȘTE ȘI: NOAPTEA VINE ÎN INDIA, CU CLARA VODĂ

Alte personalități premiate aseară au fost Clint Eastwood (cel mai bun regizor pentru pelicula „American Shiper”) dar și Edward Norton pentru cel mai bun rol secundar masculin, în „Birdman”. Premiile National Board of Review sunt considerate de către criticii de film drept un examen pentru trimiterea filmelor care se califică cu șanse uriașe pentru Premiile Oscar.

Filmul cu care s-ar putea duela pentru Oscar cel care a câștigat aseară la NBR este „Boyhood” (12 ani de copilărie), film care a câștigat la indigo aceleași premii pe care le-a obținut „A most violent year”, și anume cel mai bun film, rolul principal și cel mai bun rol secundar feminin, dar oferit de o altă instituție de prestigiu – New York Film Critics Circle.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top