Connect with us

Revistateo.ro

Trucuri pe care TREBUIE sa le stii inainte sa-ti cumperi urmatoarea pereche de pantofi

Stil de viata

VIDEO: Trucuri pe care TREBUIE sa le stii inainte sa-ti cumperi urmatoarea pereche de pantofi

Incaltamintea este punctul sensibil al oricarei femei. Ti se intampla si tie ca atunci cand alegi o pereche de pantofi sa ajungi acasa si sa descoperi ca nu sunt chiar asa de confortabili cum credeai? Ei bine, cu aceste trucuri nu vei mai da niciodata gres la cumparaturi!

Trucuri pe care TREBUIE sa le stii inainte sa-ti cumperi urmatoarea pereche de pantofi

1. Cumpara-ti pantofi seara! De ce? Ei bine, dupa o zi de munca, picioarele tale vor fi putin mai umflate. Asa vei descoperi ce pantofi iti vin bine si atunci cand stai o zi intreaga in picioare, fara niciun disconfort.

Citeste si: Porti pantofi cu toc? Iata cum sa iti PROTEJEZI picioarele!

Citeste si: Uite ce spune MARIMEA DE LA PANTOFI despre tine. Informatii incredibile despre DESTINUL tau!

2. 50% dintre oameni au un picior putin mai mare decat celalalt. Probeaza intotdeauna doua marimi la pantofi si alege-i pe aceea care sunt putin mai largi. Le vei pune apoi talpici pentru pantofi, pentru a ti se potrivi perfect.

3. Stiai ca la fiecare doi ani, picioarele noastre cresc putin? Chiar daca nu este vizibil, acest aspect poate deveni foarte important atunci cand iti cumperi o noua pereche de incaltaminte. Poate ca ai observat si tu ca perechile de pantofii de acum cativa ani nu ti se mai potrivesc la fel de bine ca in trecut. Ei bine, acesta este motivul! Asa ca – la fiecare doi ani – masoara-ti picioarele, pentru a vedea daca marimea ta este cea cu care te-ai obisnuit.

4. Alege pantoful potrivit pentru momentul potrivit. Stii si tu foarte bine ca pantofii cu toc inalt nu sunt la fel de confortabili in timpul zilei de munca asa cum au fost la o petrecere, cand ai stat pe scaun in majoritatea timpului. Asadar, pentru zi, alege talpla plata sau ortopedica, in ciuda faptului ca iti fac cu ochiul mai mult acei pantofi cu toc inalt!

5. Nu cumpara niciodata pantofi fara sa ii probezi! Pana iti dai seama cum se aseaza in picior, nu vei putea sa iti dai seama cat de confortabili vor fi!

Vezi in video trucurile de care trebuie sa tii cont inainte sa iti cumperi o pereche de pantofi:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top