Connect with us

Revistateo.ro

VIDEO: Un om al străzii primește o pizza întreagă. Ce face cu ea spre deosebire de restul oamenilor

Stil de viata

VIDEO: Un om al străzii primește o pizza întreagă. Ce face cu ea spre deosebire de restul oamenilor

VIDEO VIRAL: Un om al străzii primește o pizza întreagă și decide să nu o mănânce singur, spre deosebire de alte persoane care reacționează urât la solicitarea unui tânăr de a mânca o felie de pizza, pentru că îi este foame. Videoclipul filmat cu camera ascunsă scoate la iveală umanitatea și lipsa ei dar este totodată un prilej de a ne reaminti ce înseamnă cu adevărat caritatea.

Conceptul de „a dărui” este asociat de multe ori cu caritatea. Caritatea înseamnă a împărți ceva cu cineva fără a aștepta nimic în schimb. Se pot dărui pantofi, haine, mâncare sau alte obiecte de care cei din jur au nevoie. Este foarte adevărat că lucrurile materiale nu sunt totul în viață, însă anumite obiecte pot schimba în bine viețile celor din jur.

CITEȘTE ȘI: ACEST TATĂ ÎȘI MINTE FATA ZI DE ZI, IAR EA ȘTIE ASTA

Uneori, cei din jur au nevoie de anumite lucruri clare, iar noi avem impresia că aceștia își doresc doar bani. Este și cazul tânărului din imagine care a ajuns pe străzi și acceptă mâncarea fără să ceară bani. Cu toții putem dărui ceva, chiar și dincolo de lucruri materiale: timp, atenție, cuvinte, o privire caldă, un zâmbet, disponibilitate, afecțiune, respect, înțelegere.

Acum că te-ai lămurit în mare care este adevăratul concept al carității nu uita că poți și tu să faci fapte bune, mai ales acum, în Postul Paștelui. Nu uita că un simplu gest poate schimba lumea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top