Connect with us

Revistateo.ro

VIDEO VIRAL. Doi batrani danseaza pe ritmuri de hip-hop in metrou

Inedit

VIDEO VIRAL. Doi batrani danseaza pe ritmuri de hip-hop in metrou

Viata trebuie traita din plin si, de cele mai multe ori, cei care ne dau un ghiont ca sa ne trezeasca la realitatea frumoasa in care traim sunt cei mai in varsta.

In metrourile din Occident e posibil sa te trezesti des cu niste muzicanti, asa cum a patit un cuplu de pensionari din Barcelona. Cei care calatoresc des cu mijloacele de transport in comun pot avea parte de astfel de surprize.

Intr-un tren de metrou din Barcelona, un grup de rapperi mexicani au vrut sa faca atmosfera cantand in limba spaniola. Lumea asista aproape impasibila la recitalul gratuit, cu exceptia a doi batrani care s-au gandit ca trebuie sa profite de acest moment, de aceasta discoteca in miscare.

Sotia ofticata a luat la dans un tanar

Batranul a luat la dans o calatoare, iar sotia acestuia, ofticata pentru ca nu are un partener de dans, a convins si ea un trecator cu care sa danseze, gest care a starnit multa veselie in metrou si ropote de aplauze, scrie que.es.

Acest videoclip ne demonstreaza un lucru simplu, pe care se pare ca il uitam in ultima vreme: cine nu are batrani, sa isi cumpere. Nu de alta, insa ei ne demonstreaza prin astfel de atitudini pozitive ca nu stim sa ne traim tineretea.

Data viitoare cand ii criticam pe batrani ar fi bine sa ne gandim la curajul si pozitivitatea care exista in multi dintre ei. Practic, buna lor dispozitie este o chemare la a ne trai viata fara regrete.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top