Connect with us

Revistateo.ro

VIDEO VIRAL. Nu se astepta sa isi vada sotul facand asta cu copilul lor. L-a filmat in secret!

Inedit

VIDEO VIRAL. Nu se astepta sa isi vada sotul facand asta cu copilul lor. L-a filmat in secret!

VIDEO VIRAL. O femeie a indraznit sa puna o camera de luat vederi pentru a-si supraveghea sotul in timp ce era placuta prin oras. Stephanie a vrut sa vada ce face sotul ei cand sta singur cu copilul: cum se descurca, cum are grija de el cand ii plange, cand ii este foame etc. Dupa ce a vazut inregistrarea, a ramas muta de uimire!

Multe femei se tem sa isi lase copilul in grija altor persoane, chiar si daca vine vorba de propriul sot, adica tatal odraslei. Nu este o teama nejustificata deoarece mamicile creeaza o relatie speciala cu copiii inca din momentul cand acestia se formeaza in burtica.

VIDEO VIRAL. Din aceasta cauza, ele sunt tematoare pentru ca, independent de iubirea pe care o are un tata fata de copil, femeile considera ca tatii nu sunt suficient de pregatiti sau nu cunosc fiecare mic detaliu cand vine vorba de ingrijirea celui mic.

VIDEOCLIP VIRAL. Povestea EMOȚIONANTĂ a unui tată care își minte zi de zi fetița, și ea știe asta

Postarea acestui viitor tatic a starnit mii de reactii pe internet

VIDEO VIRAL. Stephanie a vrut sa vada ce face sotul ei cand sta singur cu copilul si l-a filmat in secret. Se gandea ca atunci cand va vedea imaginile va iesi ceva dezastruos sau ca nu se va ocupa de el asa cum trebuie. Imaginea de final a fost de-a dreptul surprinzatoare.

In videoclipul care a strans 26 de milioane de vizualizari, taticul nu doar ca are grija de baietelul sau oferindu-i hrana si schimbandu-l cand se murdareste sau isi face nevoile, ci chiar se joaca cu el. Imaginile au emotionat o lume intreaga aratand ca si barbatii se pricep la cresterea unui copil, in ciuda prejudecatilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top