Connect with us

Revistateo.ro

VIDEO/AUDIO. Top 3 piese FRESH, de toamnă

Stiri

VIDEO/AUDIO. Top 3 piese FRESH, de toamnă

Toamna se numără bobocii și… muzica bună! În fiecare toamnă artiștii noștri preferați ne surprind cu noi hituri, drept dovadă stau ultimele melodii care fac deja furori pe Internet scoase de cântăreața Raluka, DJ Pantelis și celebrul David Guetta.

Raluka, deși s-a lansat ca artistă solo, a devenit cunoscută mai ales datorită super-hiturilor „Aroma” ș „Aer”, ambele în featuring cu DJ Sava. Artista a declarat aseară într-o emisiune la Antena 1 că a încetat colaborarea cu DJ Sava, temporar, și, așa cum își dorea de fapt, a revenit la cariera ei solo. Noua ei piesă, „Never Give Up” este dovada că Raluka rămâne una dintre cele mai suprinzătoare cântărețe de la noi, reușind și de data aceasta să aducă pe piață o piesă cu tendințe electro, dance, numai bună de ascultat oriunde, mai ales în cluburi.

Cât despre DJ Pantelis, mai puțin cunoscut în România, acesta a venit cu un produs fresh, „Don t wanna love you”, care ne aduce aminte de muzica bună a anilor 90-2000, de hiturile dance străine pe care le ascultam pe casete audio. DJ Pantelis, pe numele său real Pantelis Kotakis, este unul dintre cei mai apreciați DJ din Grecia, cu 20 de ani de activitate în spate.

David Guetta nu mai are nevoie de nicio prezentare. Operele lui muzicale au făcut înconjurul planetei, printre aceste opere numărându-se „Lovers on the Sun” sau „Titanium”. Parizianul în vârstă de 46 de ani a scos o nouă piesă, și un videoclip, în colaborare cu Robin Schulz, numită „Dangerous”. Guetta a lucrat cu o mulțime de artișt faimoși printre care: Britney Spears, Madonna, Lil Wayne, Fergie, Akon, Will i am, Flo Rida sau Shakira.


Raluka își surprinde din nou fanii. Fără DJ Sava, de data aceasta


Vă facem cunoștință cu DJ-ul grec DJ Pantelis și cea mai nouă piesă a sa


David Guetta, o piesă „Dangerous”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top