Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

VIDEOCLIP SENZAȚIONAL: I-a pus un ingredient secret în ketchup. Când s-a întors iubita lui…

Dacă vrei să faci o glumă nesărată unei persoane dragi, alege să utilizezi ketchup sau orice alt sos special pe care cel sau cea cu care îți împarți viața îl folosește la salate sau banalii cartofi prăjiți.

Totul decurgea de minune pentru o tânără britanică până când a ajuns acasă de la serviciu. Iubitul ei, ingenios din fire, s-a gândit să îi pună la dispoziție în frigider un ketchup special, unul cu un ingredient secret, așa cum am văzut numai în desenele animate „Fetițele Powerpuff”.

CITEȘTE ȘI: CUM SCOȚI OCHII ROȘII DIN POZE
Bărbatul a adăugat bicarbonat de sodiu în sticla de ketchup pe care a agitat-o bine și apoi a lăsat-o în frigider. Iubita tânărului a ajuns acasă de la muncă, moment în care s-a pus să mănânce cartofii prăjiți obișnuiți cu maioneză și ketchup.

A deschis tubul de maioneză și… nicio surpriză. Însă atunci când a deschis flaconul cu ketchup a fost extrem de speriată: sosul de roșii a sărit în toate părțile, mai puțin în farfurie așa cum preconiza. Vezi mai jos ce efect are combinația dintre ketchup și bicarbonat de sodiu:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top