Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

VIDEOCLIP TULBURĂTOR: Un bolnav de SIDA le cere oamenilor să îl atingă. REACȚIILE INCREDIBILE ALE TRECĂTORILOR

Numele lui este Janne și a fost diagnosticat cu HIV. Bărbatul finlandez a dorit să vadă cum reacționează oamenii când află că acesta are SIDA, cerându-le să îl atingă, având nevoie de puțină afecțiune.

Experimentul care l-a marcat pe Janne a avut loc în Helskini, capitala Finlandei. A scris pe două pancarte (în engleză și finlandeză) un text care i-a bulversat pe trecători: „Am SIDA, îndrăznești să mă atingi?”. Reațciile au fost care mai de care mai neașteptate. În timp ce unii se uitau la el ca la o ciudățenie, alții, în special femeile, nu doar că i-au întins mâna arătând respectul și afecțiunea de care tânărul are nevoie ci l-au și îmbrățișat.

CITEȘTE ȘI: CE FACE ACEST BĂRBAT ÎN TIMP CE ESTE OPERAT PE CREIER
SIDA este una dintre cele mai crunte boli din lume, care afectează întregul sistem imunitar. Infecția cu HIV este ireversibilă iar apariția bolii poate fi întârziată doar cu medicație. SIDA a fost declarată boală de sine stătătoare cu aspect de pandemie pe 1 Decembrie 1981.

Cei mai mulți bolnavi de SIDA se află în Africa subsahariană (25,8 milioane de oameni infectați de acest virus), însă bolnavi de SIDA sunt peste tot în lume. România se află sub media europeană la incidența acestei boli, potrivit statisticilor oficiale. În Europa există peste 730.000 de bolnavi de SIDA, conform datelor din 2010.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top