Connect with us

Revistateo.ro

Videoclipul cu tânăra care mănâncă mere de la Cernobîl a devenit viral

Inedit

Videoclipul cu tânăra care mănâncă mere de la Cernobîl a devenit viral

Ieri s-au împlinit 31 de ani de la dezastrul de la Cernobîl, iar poveștile despre acest loc afectat de exploziile nucleare se viralizează în această perioadă.

Cernobîl, după 31 de ani: Experimentul unei tinere studente

În ultimii ani, o fată cunoscută în rândul internauților cu pseudonimul Bionerd23 a publicat mai multe înregistrări video ciudate, filmate într-una din cele mai periculoase regiuni de pe Pământ.

Fata susține că locul nu mai este la fel de periculos ca acum câțiva ani. Pentru a-i convinge de asta pe internauți, a luat un măr dintr-un copac și l-a mâncat fără nicio teamă.

Într-un alt videoclip, femeia își toarnă mercur lichid pe mână pentru a le dovedi celorlalți că pericolele pot fi peste tot. Fata a dorit să compare efectele mercurului lichid cu fumatul unei singure țigări.

În videoclipurile sale, Bionerd23 vrea să explice care sunt lucrurile ce par a fi periculoase și nu sunt și cele la care nu suntem atenți și ne pot afecta viața. Tocmai de aceea, ea a ales să nu poarte niciodată echipament de protecție.

CITEȘTE ȘI: Marturia unei supravietuitoare de la Cernobil. Exodul din calea radiatiilor

CITESTE SI: DOCUMENTAR: DEZASTRUL DE LA Cernobîl

Din 2012 (n.r.: când a început seria reportajelor) până acum a postat 60 de videoclipuri. „Nimeni nu ar trebui să admire omul de ştiinţă, o persoană ar trebui să admire munca lui sau a ei. Persoana în sine nu este importantă”, explică studenta.

Întrebată de ce își pune viața în pericol experimentând tot felul de lucruri, Bionerd23 le-a spus urmăritorilor de pe YouTube că nu trebuie să ne temem de nimic, ci să înțelegem lumea care ne înconjoară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top