Connect with us

Revistateo.ro

VIITORUL TU. Ce iti spune eul tau din viitor ca sa stii cum sa traiesti prezentul

Stil de viata

VIITORUL TU. Ce iti spune eul tau din viitor ca sa stii cum sa traiesti prezentul

VIITORUL TU. Ce iti spune eul tau din viitor ca sa stii cum sa traiesti prezentul

Daca privesti adanc in sufletul tau, vei putea primi semnale despre ce ti s-ar putea intampla pe viitor. Eul care vei fi stie foarte bine ce trebuie sa faca eul din prezent, care se necajeste cu o serie de intrebari. Iata cateva lucruri de care trebuie sa tii cont in viata:

IARTA-TE
Faci greseli, pentru casa e omeneste. Insa de multe ori te autopedepsesti mai dur decat o face legea. Permite-ti sa fii fericit si traieste fiecare moment ca si cum ar fi ultimul. Ai dreptul sa ridici capul si daca ai facut-o lata. Viata ta nu depinde de o singura greseala, nici de 200.

CREDE
Crede si in ceea ce nu poti vedea. De multe ori cautam raspunsuri la intrebari logice. Insa nu tot timpul logica are ce cauta atunci cand inima stapaneste tot universul. Cauta in tine credinta si paseste in viata cu energie pozitiva si iubire fata de tot ce este viu.

ZAMBESTE
Zambeste-le strainilor. Unii dintre ei ar putea fi mai fericiti daca le arati ca se poate, si, de ce sa nu faci o fapta buna? Cine stie cu cine te vei intalni pe viitor si iti va multumi de zambetul care l-a salvat in acea zi.

BEA APA
Organismul este format in proportie majoritara din apa, iar un corp deshidratat nu se poate bucura nici macar de o gandire lucida, coerenta, creativa.

ADMIRA ANIMALELE
Animalele iti arata care este frumusetea naturaletii. Ele nu cunosc cliseele si regulile sociale prestabilite. Astfel poti invata de la ele ghidusia si strategia de supravietuire in asa fel incat sa iti pastrezi autenticitatea.

INVATA SA SPUI NU
Invata sa refuzi. Invata sa nu fi de acord. Invata sa stii mereu ce vrei si daca ai o parere argumentata si bine definita, spune-o. Este si lumea ta!

DISTREAZA-TE MAI MULT
Chiar daca esti pasionata de calatorie sau cultura, ai nevoie uneori si de o petrecere cu alcool. Nu este mare pacat daca te simti bine. Pacatul este atunci cand actionezi din teama. Teama este cel mai mare pacat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top