Connect with us

Revistateo.ro

Vine Apocalipsa? Tocmai a fost anuntata o PLOAIE DE SANGE!

Stiri

Vine Apocalipsa? Tocmai a fost anuntata o PLOAIE DE SANGE!

Britanicii se asteapta la o ploaie de sange, informeaza presa engleza. Pe Internet au aparut deja cateva speculatii despre fenomenele bizare care vor avea loc in urmatoarea perioada pe planeta. Vine Apocalipsa?

Multi se intreaba zilele acestea daca Apocalipsa este aproape. Scandalurile internationale se intetesc, iar terorismul este in floare. Cutremurele si fenomenele bizare par a nu inceta, iar credinta oamenilor este tot mai subtire. Un nor urias de praf saharian se asteapta in Marea Britanie, scrie The Birmingham Mail. Autoritatile britanice au emis o alerta pentru sud-estul insulei deoarece norul de praf combinat cu apa lichida poate contamina aerul si se va extinde pana in nordul tinutului.

Profetii de la Muntele Athos. Parintele losif Vatopedinul vorbeste despre cum va lucra Necuratul impotriva omenirii

Profetiile necunoscute ale lui Nostradamus despre 2016

Combinatia de ploaie si praf saharian va transforma un fenomen banal intr-o imagine de groaza, scriu jurnalistii britanici. Ploaia de sange, dupa cum i se spune din cauza culorii sale rosii, poate lasa urme „de sange” pe asfalt si poate contamina plantele sau imbolnavi animalele, iar oamenii nu au voie sa iasa din casa pentru a fi in afara oricarui pericol.

Ploaia de sange care va contamina regiunea Kent, potrivit Serviciului de Meteorologie britanic, va incepe joia aceasta, pe 7 aprilie. Acest fenomen nu este comun in Marea Britanie, mai scrie presa occidentala. Astfel de ploi cu praf toxic s-au mai vazut doar in regiunile desertice si in sudul Spaniei.

Vine marele potop?

Nu este singurul fenomen care tine autoritatile in alerta. Potopul din Biblie s-ar putea repeta oricand, sustin oamenii de stiinta de la NASA, daca nu stim sa avem grija de planeta noastra. Cu toate acestea, nu e cazul sa ne panicam… inca! Cercetatorii americani au descoperit data exacta a viitorului mare potop cu ajutorul unui calcul matematic complex.

‘Marea inundatie’ ar putea aduce Apocalipsa in mai putin de 60 de ani din cauza accelerarii topirii ghetarilor de la cei doi poli ai Pamantului. Mai mult, americanii sustin ca cei care locuiesc in aceste zone (Alaska, localitati din Argentina si Chile) nu vor reusi sa supravietuiasca. Mai mult, peste 1.000 de ani, pe Terra, nu va mai exista uscat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top