Connect with us

Revistateo.ro

Viorel Lis nu mai poate vorbi! Ce se întâmplă cu fostul edil al Capitalei

Staruri

Viorel Lis nu mai poate vorbi! Ce se întâmplă cu fostul edil al Capitalei

Fostul primar general al Capitalei trece prin clipe grele. Viorel Lis a stat internat o buna bucată de timp la o clinica bucureșteană, iar sotia sa, Oana, l-a îngrijit așa cum a știut ea mai bine. Din păcate, de când s-a întors de la spital, Viorel Lis are o nouă problemă. Se pare că fostul edil nici nu mai poate vorbi după externare.

Citește și: Oana Lis la un pas să se sinucidă. Soția lui Viorel Lis este complexată de faptul că a acumulat multe kilograme

Chiar Oana a dezvăluit cum se simte soțul său, iar veștile nu sunt deloc bune.

Lui Viorel nu îi este deloc bine! De când a venit acasă, de la atacul cerebral, nu prea mai poate să vorbească. Obosește dacă spune ceva. Este cumplit, dar adevărat, starea lui este gravă și abia se deplasează. Ce să spun…nu poate să mai comunice cu mine decât prin semne și, uneori, în cazuri fericite, în soapta”, a spus Oana Lis pentru WOWbiz.ro!

„Este soțul meu și îl iubesc, trebuie să fiu alături de el în orice moment, fie că este vorba de boală sau de vreo bucurie”, a spus Oana Lis când s-a aflat despre problemele de sănătate ale lui Viorel Lis.

Viorel Lis a suferit o intervenție chirurgicală anul trecut

Viorel Lis s-a operat de colecist în luna noiembrie a anului 2017. Intervenția chirurgicală a fost extrem de delicată.

„S-au crucit și medicii când au văzut ce am în mine. Sper să depăşesc această perioadă, nu mă simnt foarte bine. Acum, încep să obosesc destul de repede, nu mai am energie. E destul de dificil pentru mine. Uneori simt că rămân fără aer”, a declarat atunci Viorel Lis în cadrul unui interviu acordat pentru Spynews.ro.

Oana şi Viorel Lis sunt împreună de la sfârşitul anilor ’90 şi formează unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbizul din România. În urmă cu câțiva ani, cei doi s-au căsătorit religios. În ciuda faptului că Oana a declarat de multe ori că și-ar dori un copil, visul nu a devenit realitate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top