Connect with us

Revistateo.ro

Vladimir Drăghia, plin de răni după experiența Exatlon

Exatlon

Vladimir Drăghia, plin de răni după experiența Exatlon

Vladimir Drăghia a avut un parcurs dificil la Exatlon. Ca mai toți concurenții, și el s-a accidentat de nenumărate ori, iar dovadă stau zgârieturile, cicatricile și rănile de pe tot corpul.

Actorul și înotătorul de performanță a pus mâna pe cei 100.000 de euro pe care a anunțat că îi va dona unei cauze umanitare.

„Aveam multe rani, acum unele mi-au mai trecut. Cel mai des te lovesti la trasee, plasa ne-a creat multe probleme. Nu stiu daca se vede in imagini, insa aveam niste rani si la mana”, a declarat Vladimir Draghia pentru WOWbiz.ro.

Vladimir Drăghia este marele câștigător Exatlon. A declarat că va dona premiul cel mare din cadrul concursului. Află ce a spus iubita sa, Alice, în legătură cu această decizie. A postat un mesaj emoționant pe o rețea de socializare.

“Aseară, visul meu s-a adeverit și al lui Vladimir s-a împlinit: a zburat. A zburat în momentul in care, după cinci luni grele de competitțe în condiții aspre, a aflat ca voi ați vrut ca el să fie castigatorul Exatlon, editia 2018. O onoare pe care el nu poate decât să o folosească pentru a aduce bucurie copiilor bolnavi de cancer.

Lor le-au fost retezate aripile brusc, dar noi, toți ceilalți, putem găsi resursele de a dărui acolo unde este nevoie. Când sunteți ispitiți sa faceți un bine, nu vă feriți chiar daca pare departe de puterea voastra să schimbați ceva.

CITESTE SI: Primii „faimoși” care vor să participe la al doilea sezon Exatlon! Unul este unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din România

Larisa și Valentin s-au întors în țară. Mesajele emoționante ale foștilor concurenți Exatlon

Drăghia a decis să nu ia niciun ban, deși a luptat cinci luni pentru ei

Vladimir s-a lasat dus de val cand i-a trecut prin minte ca daca va ajunge in finala si va castiga, va dona premiul celor care vor face bine cu el, iar gandul lui a dospit in el pana s-a materializat. Vă mulțumesc în numele lui pentru că i-ați fost alături, ați crezut în el si i-ati dat sansa incredibila de a face un mare bine.

Voi, alaturi de el, ați facut un mare bine. Mii de mulțumiri și speram ca experienta Exatlon v-a atins inimile macar o data. -Alice”, a apărut pe o rețea de socializare.

Finala Exatlon 2018 a fost transmisă în direct la TV. Vladimir Drăghia este marele câștigător. L-a învins pe Ionuț Sugacevschi. Astfel, a câștigat marele premiu de 100.000 de euro. Câștigătorul a fost ales prin votul publicului. Vladimir Drăghia a declarat că va dona premiul. Acum, iubita lui a făcut primele declarații legate de acest subiect.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top