Connect with us

Revistateo.ro

Vladimir Drăghia

Exatlon

Vladimir Drăghia, următorul eliminat de la Exatlon? Fanii sunt foc și pară pe faimos

Fanii reality-show-ului Exatlon sunt foc și pară pe Vladimir Drăghia. Aceștia spun că actorul care joacă în Echipa Faimoșilor este ipocrit.

Fanii Războinicilor l-au atacat destul de dur pe Drăghia pe unul din grupurile show-ului. Bărbatul nu e văzut cu ochi buni de susținătorii concurenților albaștri din show-ul filmat în Dominicană.

„Draghia a facut înot, dar performanțele lui erau mediocre. N-a luat medalii internationale si nici ca Ian Thorpe n-a ajuns, asa ca dat-o pe actorie.

De atata „talent” si acolo a dat gres. Cine ma contrazice ca-i nu-i actor ratat, sa-mi zica: l-a vazut la vreun show din asta pe Marcel Iures sau pe alti actori adevarati?

Nu, doar astia de nivel sub mediocru precum Draghia, Varciu. Actorii nostri de calibru obtin premii la Cannes si Berlin, nu se duc la ca pomanagii la TV.

„Oportunist din fire”

Oportunist din fire, Draghia a inceput sa faca din participarea la emisiuni o meserie. Nu e show TV fara arogantul Draghia. Pai de ce sa faca foamea, dar mai ales setea, cand ii place atat de mult alcolul?

CITEȘTE ȘI: Ultimele cuvinte ale lui Giani Kiriță, eliminat pe 2 mai de la Exatlon România

Claudia Pavel, dezvăluiri fără perdea despre viața la Exatlon: „Când eram la coteț, făceam duș doar la…”

Profitor, intrigant, parsiv, insinuant precum un sarpe, micutul cu aspect hiena si-a aratat la emisiunea Exatlon adevaratul „caracter”.

Draghia s-a coalizat cu Kirita desi il detesta, i-a cantat in struna, s-a ridicat umil de pe scaun sa se aseze bulibasa. Vazand ca publicul il taxeaza indirect pe Kirita prin eliminarea lui Bulimar, s-a lepadat de King Kong.

Kirita era macar asumat, pe cand asta-i un pervers cu 2 fețe care s-a abtinut si si-a infranat pornirile golanesti dar tot are scapari

Draghia are ura pe Ionut fiindca asta-i cel mai bun atlet. Îl tot provoaca pe Ionut de oftica ca-i pe primul loc in clasament.

Închei cu o fraza rostita de Draghia la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Draghia fin catre Gina Pistol: „-M-am basit!” Publicul atunci l-a scos afara. Acum Draghia si-a invatat lectia si o face pe familistul ca da bine la public. Asa-i de drag de familie, ca a fost si la „Ferma vedetelor” alte luni”, a scris o persoană pe grup.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top