Connect with us

Revistateo.ro

A murit Marin Moraru

Stiri

Vladimir Gaitan: „Am vazut cum Marin Moraru se stinge in fata mea”

Marin Moraru s-a stins din viata, la Spitalul Elias, dupa o grea lupta cu o boala crancena. Chiar astazi, ianinte ca actorul sa se stinga din viata, Vladimir Gaitan a fost in vizita la spital. Cei doi si-au strans mana si si-au luat „adio”.

Cu lacrimi in ochi si cu cuvinte alese, actorul Vladimir Gaitan, colegul si prietenul lui Marin Moraru, a vorbit in direct la Antena 3 despre relatia pe care a avut-o cu marele actor. De parca a presimtit ca nu il va mai vedea vreodata, Vladimir Gaitan a mers in vizita la spital si i-a strans mana prietenul sau pentru ultima data.

Este socant ce a putut sa declare Tora Vasilescu despre Marin Moraru! Citeste aici

„Eu am pierdut un urias prieten, un om extraordinar. Azi m-am dus la spital si parca presimtind i-am strans mana si am stiut ca-mi iau ramas bun pentru totdeauna. Nu pot sa spun ce-am simtit cand am vazut ca se stinge in fata mea.”, a declarat Vladimir Gaitan.

De asemenea, actorul a povestit si despre relatia stransa pe care a avut-o cu Marin Moraru.

„M-a onorat cu o prietenie superba care o sa-mi lipseasca enorm si sper cat mai curand sa-l ajung din urma. Deja a inceput sa-mi fie dor de el.” a declarat Vladimir Gaitan pentrula Antena 3.

Este socant ce a putut sa declare Tora Vasilescu despre Marin Moraru! Citeste aici

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top