Connect with us

Revistateo.ro

Vocea de la metrou din Buenos Aires a dezvaluit detalii din viata ei amoroasa calatorilor, din greseala -VIDEO/ AUDIO

Stiri

Vocea de la metrou din Buenos Aires a dezvaluit detalii din viata ei amoroasa calatorilor, din greseala -VIDEO/ AUDIO

O neglijenta la locul de munca, mai ales daca serviciul e public, va poate costa. Vocea de la metrou din Buenos Aires, capitala Argentinei, a uitat sa apese butonul „stop” dupa ce a anuntat statia de metrou care urmeaza, iar ceea ce au auzit calatorii i-a facut sa chicoteasca si sa rada in hohote.

Femeia vorbea la telefon oferind detalii despre viata ei amoroasa si o presupusa infidelitate fara sa isi dea seama ca o aude toata lumea aflata in acel tren.

Vocea de la metrou s-a dat de gol ca si-a inselat sotul

Incurcate mai sunt caile Domnului si e mare pacat sa nu fii atent cand ai un job care le permite strainilor sa afle lucruri pe care nu ai vrea sa le povestesti nici cu amicii. Intamplarea care a avut loc zilele trecute a facut inconjurul Internetului.

Vatmanita unui tren de metrou din Buenos Aires, dupa ce a anuntat statia la care trebuie sa coboare calatorii, a uitat sa inchida microfonul, astfel incat in difuzor s-au auzit urmatoarele: „Eu eram foarte indragostita si am facut totul pentru el. (…) A trebuit sa fac marele pas, pana aici am ajuns pentru el, altfel continuam in halul ala”.

Ulterior, s-a descoperit ca barbatul despre care vorbea vatmanita nu era sotul ei, ci amantul, de care s-a despartit. Sotul a aflat prin intermediul Internetului ca nevasta i-a fost infidela, iar pasagerii nu mai puteau de ras, noteaza presa argentiniana.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top