Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Voltaj la EUROVISION 2015: Este detaliul din această fotografie SEMNUL așteptat de toți românii?

Voltaj întră pe locul 20 în ordinea interpreților, mâine seară pe scena de la Viena. Anul acesta, Eurovision împlinește 60 de ani, iar România mizează să câștige marele premiu cu melodia „De la capăt”. O fotografie surprinzătoare a apărut pe Internet, iar fanii Eurovisionului din țara noastră spun că este un semn clar că vom câștiga mâine seară.

Trupa Voltaj a postat o fotografie pe Facebook în care Călin Goia și-a făcut un selfie în fața cabinei României de la Viena. Numai că… surpriză! Pe cabină scrie numărul 1, cântărețul clujean întrebându-se retoric dacă „O fi un semn?”.

CITEȘTE ȘI: FAVORITELE DE MÂINE DE LA EUROVISION 2015

Sursă foto: Facebook Voltaj

Sursă foto: Facebook Voltaj

Mâine se împlinesc 60 de ani de la lansarea concursului muzical european care strâng an de an tot mai mulți adepți. Țările care vor urca pe scenă sunt: Armenia, Belgia, Grecia, Estonia, Lituania, Muntenegru, Norvegia, Israel, Letonia, Azerbaidjan, Suedia, Cipru, Serbia, Ungaria, Rusia, Albania, România, Spania, Germania, Franța, Italia, Australia, Austria, Marea Britanie, Georgia, Slovenia și Polonia.

Cei mai mulți cred că Italia va lua punctajul maxim de la majoritatea țărilor. Trupa Il Volo, care reprezintă anul acesta peninsula, a cucerit inimile fanilor ESC prin stilul pop-opera. Cei trei membri ai trupei (tenorul Piero Barone, Ignazio Boschetto și baritonul Gianluca Ginoble) au câștigat Festivalul de Muzică de la Sanremo din acest an. Italia trimite în fiecare an la Eurovision câștigătorul competiției muzicale din peninsula de la Sanremo.

Iată piesa României, interpretarea din semifinala din 19 mai, pe care cei de la Voltaj au trecut-o:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top