Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Vor avea loc atentate teroriste în România? Cristian Sabbagh are informații prețioase. Ce spune jurnalistul

Românii de peste hotare au început să se obișnuiască deja cu atentatele teroriste. Acestea au pus Europa în alertă de gradul 4 și 5 de câțiva ani buni.

Vor avea loc atentate teroriste în România?

Nisa, Barcelona, Londra, Paris, Berlin sunt doar câteva din orașele unde islamiștii au vărsat sânge nevinovat. Jurnalistul Cristian Sabbagh de la Kanal D a vorbit despre acest pericol motivând de ce nu au loc astfel de atacuri în țara noastră.

„Europa nu mai este o lume sigura. Teroristii lovesc acolo unde oamenii de regula sunt foarte linistiti. Lovesc acolo unde exista civilizatie si inspaimanta. Asta este scopul lor, sa creeze panica! Romania este ferita pentru ca din punct de vedere mediatic o actiune terorista la noi nu ar avea ecouri peste hotare.

Noi nu avem nici turisti multi din Italia, Spania, Franta sau Germania… Ar fi o stire fara impact. Ei lovesc in zone turistice, cu televiziuni din toata lumea si sunt mediatizati, li se ridica mingea la liceu.

Impactul este de doua ori mai puternic, o data prin actiunea lor terorista si a doua oara pentru ca televiziunile preiau si se creeaza panica in randul opiniei publice”, a declarat Cristian Sabbagh în noul studio de știri al postului Kanal D.

Parapsihologul Alina Albert are o profeție șocantă despre români: „Bucureștiul va fi…

Parapsihologul Alina Albert a făcut câteva previziuni de-a dreptul șocante despre ce urmează să se întâmple în țara noastră.

Alina Albert: „Bucureștiul va fi scăldat în sânge”

„Nu îi cer lui Dumnezeu să îmi arate ce urmează, pentru că sufăr de două ori. Mă rog să nu îmi arate lucruri pe care nu le pot împiedica. Eu sunt doar un mesager, poate un om potrivit la locul potrivit, nimic mai mult decât asta.

Orice lucru rău care ţi se întâmplă are un scop, suferinţa şi viaţa sunt inseparabile. Scopul meu este să trezesc oamenii la ceea ce înseamnă adevărata viaţă. Eu am ideea mea că viaţa asta e o şcoală şi noi venim aici pe Pământ să învăţăm. Viaţa aceasta este un dar şi o şcoală, sufletul trebuie hrănit şi să se dezvolte. Suferinţa trebuie îndurată cu demnitate” explică Alina Albert.

„În 2012, era referendumul privind demiterea lui Băsescu. Am avut un flash, vedeam Bucureştiul scăldat în sânge. Dar nu aveam percepţia timpului, nu pot să localizez, ele nu vin cu un calendar. Povara vine din faptul că românii nu au ştiut să aleagă la timp.

Destinul unei ţări nu poate fi separat de destinul nostru. Suntem legaţi ca o celulă într-un organism întreg. Destinul României nu este fericit pentru că noi nu l-am făcut fericit. Conducătorii sunt cei pe care îi merităm. Noi încă suntem un stat fanariot. Magia puterii te face să uiţi de datoriile faţă de neamul tău”.

„Previziunile mele sunt pe termen foarte lung. Vestea proastă e că da, vom avea un cutremur foarte mare. Mai puţini morţi, dar pagube foarte mari. Nu ştiu cum va fi faţă de cel din 1977, dar va fi major. Din ce simt eu, nu va fi noaptea, cumva n-a fost un dezastru atât de mare” a mai spus Alina Albert.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top