Connect with us

Revistateo.ro

Vrei o schimbare rapidă de look?

Machiaj

Vrei o schimbare rapidă de look?

Să faci o schimbare nu înseamnă întotdeauna să te tunzi scurt sau să te vopsești o culoarea total opusă celei pe care o ai. Poți apela la mici detalii care fac într-adevăr diferența și vei obține un look diferit și atrăgător. Iată cum îți poți schimba lookul rapid!

1. Un ruj roșu sau roz aprins te scoate imediat din tipare și îți împrospătează chipul, atunci când este lipsit de viață. Pentru un efect și mai puternic alplică un gloss strălucitor deasupra. Deasupra buzei superioare adaugă puțin iluminator, pentru a evidenția culoarea buzelor.

CITEȘTE ȘI: TRUCURI PENTRU A ARĂTA MAI BINE ÎN POZE

2. Scoate-ți în evidență trăsăturile feței cu un iluminator aplicat pe partea de sus a pomeților și definitivează cu un bronzer cu textura mată.

3. Când aplici concealer, alege o nuanță mai deschisă decât pielea ta în colțurile exterioare ale ochilor.

4. Genele false te vor scoate întotdeauna din anomimat. Asigură-te că alegi forma potrivită pentru ochii tăi și ajustează-le dimensiunea.

5. Pentru un facelift instant, atunci când îți creionezi sprâncenele, exitinde coada acestora până la nivelul de unde începe fruntea. Aplică iluminator pe linia sprâncelelor pentru a ridica întreaga zonă a ochilor.

6. Schimbă rimelul negru cu o nuanță de violet sau chiar turcoaz pentru un efect wow. Aplică pudră translucidă, pe gene cu ajutorul unei perii fine, înainte să aplici rimelul. Vei adăuga volum instant. Nu uita să utilizezi un clește pentru curbarea genelor, face cu adevărat diferența și îți schimbă totul aspectul.

7. Cel mai bun mod de a-ți scoate ochii în evidență e ste să aplici eyeliner negru pe pleoapa superioară, iar deasupra lui să trasezi o linie fină colorată. Poate fi albastră, turcoaz sau violet.

8. Un fard negru sau maro în colțul interior al ochilui face genele să pară mai groase și mai voluminoase. Ai grijă însă să nu exagerezi cu aceste culori închise.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top