Connect with us

Revistateo.ro

Vrei sa cumparati un premergator? La ce sa fii atent si de ce

Stil de viata

Vrei sa cumparati un premergator? La ce sa fii atent si de ce

Sa cumperi un premergator nu este atat de usor pe cat pare

Parintii care cred ca trebuie sa achizitioneze un premergator trebuie sa fie foarte atenti la ceea ce ofera piata, pentru a nu-l expune pe bebe la accidente. De regula, un premergator ii asigura celui mic independenta, el putand sa descopere lumea inconjuratoare si il ajuta sa poata face primii pasi cu ceva mai multa incredere si cu o musculatura mai dezvoltata decat a celor care nu folosesc un premergator.
Dar, inainte sa fiti luat de val in privinta unui premergator, de aspectul sau si de pret, trebuie sa fiti atenti la urmatoarele lucruri:

  • Verificati stabilitatea oricarui premergator pe care doriti sa il cumparati. Daca un premergator nu este stabil, riscul unui accident neplacut creste. Bebe se va misca mult in premergator, astfel ca e importanta stabilitatea.
  • Verificati si sistemul de siguranta si modul de inchidere al centurilor unui premergator.
  • Achizitionati un premergator cu blocare automata a rotilor in dreptul treptelor, pentru ca bebe sa nu riste sa se rastoarne, euforic fiind in explorarile din casa.
  • Un premergator bun ofera posibilitatea reglarii scaunului pe vertical, in functie de inaltimea celui mic. Cautati aceasta caracteristica daca vreti ca achizitia unui premergator este una durabila, iar bebe se va putea folosi de premergator o perioada mai lunga de timp, pana cand va putea sa mearga singur.
  • Husa unui premergator e si ea importanta, dar mai ales pentru confortul lui bebe. El nu ar trebui sa transpire cat timp foloseste un premergator. Husa unui premergator trebuie sa fie detasabila si lavabila la temperature cat mai scazute, iar materialul din care sa fie realizata e recomandat sa fie bumbac sau poliester. Cititi, asadar, eticheta oricarui premergator, pentru a va asigura ca husa indeplineste aceste conditii esentiale.
  • Asigurati-va ca modelul de premergator ales are marginea inferioara din cauciuc, utila pentru atenuarea socurilor.
  • Daca puteti, cumparati un premergator care poate fi folosit si ca centru de activitati, pentru ca bebe sa invete cat mai multe lucruri.

Daca sunteti in cautarea unui premergator de calitate, care sa aiba un pret bun si sa indeplineasca toate conditiile enumerate mai sus, atunci trebuie sa descoperiti ofertele de la Noriel. Bebe este cel mai important pentru voi, iar noi stim asta prea bine. Motiv pentru care oferim cele mai bune produse, la cele mai avantajoase preturi. Nu trebuie decat sa descoperiti ofertele!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top