Connect with us

Revistateo.ro

ANM a anuntat vremea pentru urmatoarele doua saptamani. Meteorologii avertizeaza ca in intervalul 9-22 mai 2016, vor cadea ploi aproape zilnic.

Stiri

Vremea in urmatoarele 2 saptamani. Ploi insemnate cantitativ!

Prima saptamana a intervalului de prognoza va fi marcata de ploi in majoritatea regiunilor. In perioada 12-17 mai, probabilitatea ca precipitatii sa creasca din punct de vedere cantitativ va fi mai ridicata, cu precadere in Moldova, Muntenia si Transilvania.

In ceea ce priveste regimul termic, in prima saptamana, vremea se va incalzi de la o zi la alta, iar minimele nocturne vor fi si  ele in crestere.

Citeste si: Vremea pe 7 zile in toata tara in perioada 9-15 mai 2016

Din 17 mai, vremea se raceste iarasi, pe fondul precipitatiilor care vor predomina. Spre finalul intervalului de prognoza, este posibil ca temperaturile sa creasca, in zilele de 21 si 22 mai.

La munte, vremea calda va dura doar pana pe 14 mai, dupa aceea va incepe o noua racire accentuata, iar zilele de 16 si 17 mai vor marca maxime de 8 grade si temperaturi nocturne de 2 grade. Spre finalul celei de-a doua saptamani, vremea da semne de imbunatatire.

La mare, ziua de 14 mai va fi cea mai calda, cu temperaturi maxime ce vor atinge 24 de grade. Intervalul 16-17 mai aduce scaderi ale regimului termic, iar termometrele nu vor depasi 18 -19 grade. Tot in aceasta perioada sunt asteptate precipitatii insemnate cantitativ.

Citeste prognoza meteo detaliata pentru intervalul 9-22 mai pe Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top