Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

A vrut sa fie grozava in fata colegilor si a ajuns la spital, in coma. Povestea este una socanta

O tanara a vrut sa faca impresie in fata prietenilor sai, asa ca a fumat un drog sintetic, iar acum mama sa se pregateste de inmormantare.

Sharon Howe are numai 15 ani si a vrut sa le arate colegilor sai de scoala ca ea este de gasca.

Mama lui Sharon le-a impartasit prietenilor ei de pe Facebook o fotografie socanta, in care adolescenta se lupta pentru viata ei pe un pat de spital.

Medicii i-au dat acesteia 30% sanse de supravietuire, iar vestile nu sunt dintre cele mai bune. Sharon a inceput sa aiba convulsii si sa faca spume la gura imediat dupa ce a fumat un drog considerat a fi de 1000 de ori mai puternic decat cannabis.

Niste baieti mai mari decat ea i-au oferit drogul, iar ea a acceptat pentru a nu se face de ras, insa cand a ajuns acasa, Sharon s-a prabusit si a fost transportata de urgenta la spitalul Lancaster Royal, unde a fost imediat pusa in coma indusa, dupa ce a avut mai multe crize.

Sharon cu mama ei / foto: Facebook

Sharon cu mama ei / foto: Facebook

Mama acesteia a inceput sa se pregateasca de inmormantarea fiicei sale, dupa ce medicii i-au spus ca are numai 30% sanse de supravietuire.
Din fericire, Sharon si-a revenit miraculos dupa 40 de ore, iar acum este inapoi acasa in Morecambe si si-a invatat lectia.

„In acel moment, Sharon era extrem de bolnava, iar medicii imi spuneau ca ar trebui sa ma pregatesc pentru ce este mai ras. Sa te pregatesti de moartea copilului tau este ceva pe care nici macar o mama nu ar trebui sa o traiasca. Aceste droguri pot fi mortale si sper ca fotografia cu fiica mea intinsa pe patul de spital sa ajunga sa fie vazuta si de catre alti parinti”, a spus mama lui Sharon pentru metro.co.uk.

„Am gasit-o pe Sharon intinsa in dormitorul nostru, avand convulsii si spume la gura, iar ochii si-i dadea peste cap. Am fost complet socata, mama m-a sustinut si am reusit sa sun la ambulanta. Atunci am observat ca hainele ei miros a plastic si am descoperit ca era mirosul drogului dupa ce a fost ars”, a mai spus mama usurata de faptul ca fiica sa este bine si ca a supravietuit.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top