Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

A vrut sa isi ceara iubita de sotie, insa compania aeriana i-a pierdut bagajul in care se afla inelul de logodna

Fiecare femeie isi doreste sa aiba parte de o cerere in casatorie cu totul inedita si asa s-a gandit si un tanar, insa compania aeriana i-a pierdut bagajul de mana in care se afla inelul de logodna.

Daniel McGaughey si-a luat inima in dinti si a planuit o excursie la Lake Garda, acolo unde urma sa o ceara de sotie pe iubita sa, Amy Pinder.
Acesta a petrecut saptamani intregi pentru a gasi inelul potrivit pentru iubita sa si l-a bagat in bagajul de mana, urmand ca dupa ce ajung cu avionul la Lake Garda sa o ceara de sotie.

Cand au ajuns in Italia, Daniel a constatat ca bagajul sau lipseste si, odata cu el si inelul pretios.

Compania Ryanair i-a ruinat planurile lui Daniel de a o cere pe iubita sa de sotie pe acoperisul unui restaurant romantic din Italia.

Compania Ryanair nu isi asuma responsabilitatea pentru obiectele de valoare pierdute

Daniel si Amy au un baietel impreuna, in varsta de un an, pe nume Zachary, iar micutul si-a ajutat tatal sa gaseasca cel mai frumos inel.

La aeroportul din Manchester, personalul i-a spus lui Daniel sa puna bagajul de mana in cala. Desi reticent, pentru ca stia ca se afla inauntru inelul cu trei diamante, barbatul a dat bagajul de mana.
La sosirea in Italia, aaflat ca ii lipseste bagajul si acerut explicatii.

Amy a incercat sa il linisteasca si sa ii spuna ca nu este decat un sac cu haine, asa ca el a trebuit sa ii spuna adevarul de ce este atat de suparat si ce se afla printre haine.

La intoacerea in Manchester, Daniel a cerut-o pe Amy de sotie, iar de atunci se lupta cu compania pentru a primi banii inapoi pe inel, daca inelul nu a putut fi gasit.

Citeste si: Ea este fetita care s-a nascut cu cel mai inedit semn din nastere

Ryanair a declarat ca nu isi asuma responsabilitatea pentru obiectele de valoare pierdute, iar Daniel va trebui sa le aduca toate chitantele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top