Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Weekendul acesta vezi un film animat

Dupa o saptamana stresanta, tot ce iti doresti este sa te relaxezi la un film. De ce sa nu alegi o animatie, care sa te amuze si sa iti aminteasca de copilarie.

Chiar daca sunt desene animate, nu inseamna ca aceste filme sunt copilaresti. Topul pe care l-am pregatit sunt lectii de viata emotionante din care poti invata si tu.

CITESTE SI: Top 5 filme de comedie

1. Up – Deasupra tuturor (2009)

Un batran ramas singur alege sa calatoreasca zburand cu… casa lui. Trece printr-o gramada de peripetii, care ii dovedesc ca viata nu se termina la batranete. Un film sensibil care te invata o multime de lucruri.

2. Ratatouille (2007)

O lectie de gastronomie, intr-un film de comedie despre un soricel care isi doreste sa devina bucatar si reuseste sa isi indeplineasca visul dupa ce are parte de aventurile vietii lui intr-o bucatarie.

3. WALL-E (2008)

Credeai ca robotii nu se indragostesc? Acest film iti arata povestea lui WALL-E care isi doreste sa intemeieze un camin. O gaseste pe Eve, iar tie iti ramane sa afli cum a decurs povestea lor de dragoste.

4. The Smurf – Strumfii (2011, 2013)

Daca vei vedea primul film cu omuletii albastri nu vei rezista tentatiei de a-l vedea si pe al doilea, asa ca rezerva-ti 3 ore pentru a te distra cu simpaticii strumfi.

CITESTE SI: Acesta este cel mai controversat film al deceniului

5. Inside out – Intors pe dos (2015)

Te-ai intrebat vreodata cum functioneaza emotiile tale? Vei descoperi totul intr-un film special care aduce la viata sentimentele si te face sa te gandesti la cat de important este ceea ce ai in suflet.

Vizionare placuta!

Sursa foto: thesuburbansoapbox.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top