Connect with us

Revistateo.ro

Whatsapp dispare definitiv de pe aceste telefoane! Tu ce marca ai?

Stiri

Whatsapp dispare definitiv de pe aceste telefoane! Tu ce marca ai?

Veste proasta pentru romani! Aplicatia Whatsapp dispare definitiv de pe anumite marci de telefonie! Vezi daca esti printre ghinionisti

Recunoaste, daca nu ai citi acest articol, sigur ti-ai verifica mesajele de pe Whatsapp. Daca vrei sa vorbesti in continuare cu prietenii cu ajutorul acestei aplicatii, verifica marca mobilului tau pentru ca in scurt timp Whatsapp se retrage de pe anumite tipuri de celulare.

Anuntul a fost facut de companie pe blogul ei, cu ocazia implinirii a 7 ani de la infiintarea Whatsapp. Celebrul brand gestioneaza zilnic peste 42 de milioane de mesaje si este una dintre cele mai folosite aplicatii pentru conversatii pe chat din toata lumea.

GALERIE FOTO. Cele mai amuzante IMAGINI în legătură cu „double check”-ul de la WhatsApp

Previziuni despre viitorul Whatsapp

Exista tari in care Whatsapp este mai folosita decat aplicatia Messenger de la Facebook, precum Spania, Portugalia sau Franta. Si in Romania, numarul celor care prefera sa comunice prin Whatsapp a crescut considerabil, mai ales in ultimii 4 ani, arata statisticile.

„Privind catre viitor, vrem sa ne focusam eforturile asupra platformelor de telefonie mobila cele mai folosite de oameni”, incepe anuntul directorilor de la Whatsapp.

Decizia de a se retrage de pe anumite telefoane se va pune in aplicare la finalul acestui an, iar telefoanele vizate sunt: BlackBerry (inclusiv BlackBerry 10), Nokia S40, Nokia Symbian S60, Android 2.1 si Android 2.2 si Windows 7.1.

Conform unui studiu recent, peste 40% din romanii care au telefoane inteligente folosesc zi de zi aplicatia Whatsapp. Cu toate acestea, Facebook ramane varianta cea mai abordata pentru comunicare virtuala, arata un studiu iSense.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top