Connect with us

Revistateo.ro

Willmark, internat si operat

Stiri

Wilmark, internat si operat

Celebrul coregraf Willmark a ajuns la spital. Artistul a fost operat si va sta internat in spital cel putin o saptamana.

Cu toate ca starea de sanatate a coregrafului nu este una grava, dansatorul va ramane in spital cel putin o saptamana. Fanii i-au trimis sute de mesaje de incurajare dupa ce au aflat aceasta veste.

„M-am internat la spital. Este o operatie de rutina si in cinci zile s-ar putea sa fie ok, sa pot merge acasa”, a declarat Willmark pentru spynews.ro.

Cine este Wilmark

Wilmark Rizzo Hernandez s-a nascut la data de 31 mai 1977 in Santafe de Bogota, Columbia. Este unul din cei mai cunoscuti coregrafi din Romania. A devenit faimos datorita rolului de jurat intr-un concurs televizat de dans. A venit in Romania pentru studii, unde a deschis prima discoteca latino-americana. Wil este cunoscut pentru stilul traditional de dans „Salsa Mambo”. Miscarile sale bine conturate si vibratiile pe care le emana cu naturalete sunt elementele cheie cu ajutorul carora cucereste de fiecare data publicul.

CITESTE SI: Wilmark: Inca sunt socat de ce mi s-a intamplat

In anul 1995, coregraful si-a inceput activitatea ca instructor de salsa in tara noastra. In 1998 a deschis prima scoala de dansuri latino-americane traditionale. La scoala de dansa a lui Wilmark se predau in continuare celelalte genuri muzicale din Caraibe, cum sunt merengue, cumbia, bachata, cha-cha, raggaeton, latino si dansuri de grup.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top