Connect with us

Revistateo.ro

Lucy Lawless, actrita care a interpretat-o pe Xena, are 48 de ani si este total schimbata.

Inedit

Xena, printesa razboinica, transformare incredibila. Vezi cum arata la 48 de ani

Actriţa a fost prezentă la Entertainment Weekly Con-X, eveniment dedicat industriei de benzi desenate, organizat în San Diego, la sfarsitul saptamanii trecute, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Actrita si-a schimbat culoarea parului si s-a vopsit in doua nuante blond si brunet si a purtat o tinuta casual, fara tocuri. Daca in anii trecuti, actrita isi mai pastra din silueta ei sexy, de aceasta data este total schimbata. Lucy s-a mai ingrasat, iar culoarea parului nu pare sa o avantajeze, ba mai mult o imbatraneste. Insa, ea si-a pastrat zambetul si a avut o aparitie relaxata pe scena, unde a tinut un discurs in cadrul evenimentului.

xena-prinesa-rzboinic

In luna iunie, in cadrul unui interviu acordat pentru publicatia Weekend Today, actrita a vorbit si despre rolul ei din serialul Xena. Lucy a declarat ca la inceput i-a fost extrem de greu, pentru ca era neindemanatica si era destul de dificil cand avea de turnat scenele de lupta. „In primii doi ani am fost plina de vanatai. Cand eram eleva mi se spunea ca sunt neindemanatica si ironia sortii a facut ca eu sa ajung sa o joc pe Xena, dar cand iei cativa pumni in fata iti formezi reflexele”, a povestit ea pentru publicatia Weekend Today.

Renee-OConnor-and-Lucy-Lawless

Ceea ce putini stiu este faptul ca actritele Lucy Lawless si Rene O’Conner, respectiv Xena si Gabrielle, sunt in continuare cele mai bune prietene. Timpul si-a spus cuvantul si peste actrita Rene O’Conner, care a ales sa-si schimbe si ea culoarea parului din blond in saten.

Serialul „Xena:Printesa Razboinica” s-a incheiat dupa sase sezoane, in anul 2001.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top