Connect with us

Revistateo.ro

Yash Shah, băiatul de cauciuc! Iată ce talent are!

Inedit

Yash Shah, băiatul de cauciuc! Iată ce talent are!

Yash Shah are 19 ani. Dacă vezi ceea ce poate face, nu îți vine să crezi! Este incredibil talentul său. Chiar speră că va intra în Cartea Recordurilor. Familia băiatului consideră că el a fost înzestrat cu un talent deosebit. Află mai multe despre povestea acestui băiat. Este greu de crezut că poate face toate lucrurile acelea. Flexibilitatea lui te lasă fără cuvinte.

Yash Shah, băiatul de cauciuc. Povestea lui incredibilă

Băiatul din India a impresionat o lume întreagă cu flexibilitatea lui. Yash Shah studiază acum ingineria la una dintre universitățile din India. Timpul liber și-l petrece în general la competii în cadrul cărora își dovedește abilitățile incredibile. Când văd cum își poate îndoi corpul, oamenii rămân fără cuvinte.

Pare greu de crezut și, totuși, este cât se poate de adevărat. Băiatul își poate răsuci umerii la 360 de grade. De asemenea, el poate să își întoarcă gâtul la 180 de grade.

Ceea ce face el este imposibil pentru un om obișnuit. Însă, pentru tânăr, este cât se poate de firesc. Yash Shah nu își pune sănătatea în pericol. Nici nu simte durere atunci când își arată talentul incredibil.

CITEȘTE ȘI: Emoționant! Vei plânge când vei vedea reuninunea acestei femei cu leii cărora le-a salvat viața

CITEȘTE ȘI: Femeia aceasta a chemat poliția ca să aresteze o fetiță de 8 ani! Motivul este greu de imaginat. Ce făcea fetița?

”Sunt capabil să îmi mișc capul la 180 de grade, ceea ce înseamnă că mă pot uita la spate, pot vedea invers. Îmi pot roti și brațele, dar și picioarele la 360 de grade, toate părțile corpului meu mă ascultă. Am reușit până acum să îmi dau și toate degetele peste cap, până la un unghi de 180 de grade”, a povestit băiatul, potrivit ciao.

Băiatul a arătat chiar că este capabil să intre într-o rachetă de tenis. Tânărul este pasionat de acest sport încă din copilărie. La vremea aceea urmărea mișcările lui Daniel Browning Smith, care era un renumit contorsionist. În fiecare zi, aproximativ trei ore, băiatul se antrenează pentru a-i reuși acele acte de contorsonism care l-au făcut cuoscut.

Sursă video: ANI News Official

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top