Connect with us

Revistateo.ro

Zella Jackson-Price si-a gasit fata pe Facebook, dupa 50 de ani in care a crezut ca e moarta

Stiri

Zella Jackson-Price si-a gasit fata pe Facebook, dupa 50 de ani in care a crezut ca e moarta

25 noiembrie 1965: Zella Jackson-Price a nascut prematur la Homer G. Phillips Price Hospital in St. Louis, SUA. La cateva ore dupa ce a nascut-o pe fetita pe care voia sa o boteze Diane, o asistenta i-a dat vestea nedorita: bebelusul a murit.

Zellei i s-a spus ca nu poate sa vada trupul neinsufletit al bebelusului pentru ca ar afecta-o emotional mult prea tare, mai ales ca abia ce nascuse si era slabita atat fizic, cat si psihic. Zella nu a primit niciodata un certificat de nastere al fetitei, iar maternitatea s-a inchis dupa 20 de ani.

Zella Jackson-Price, o viata traita in minciuna

Adevarul era altul: Diane era in viata. Micuta a fost adoptata de o alta familie si, timp de 50 de ani, nu si-a vazut deloc mama biologica. In 2015, dupa 50 de ani de la momentul nasterii, celelalte fete ale femeii au gasit-o pe Diane pe Facebook. Gemenele Zellei s-au interesat daca se poate face un test ADN pentru a afla daca suspiciunea lor era sau nu reala. Era.

Vezi in videoclipul de mai jos intalnirea emotionanta dintre Zella si fiica ei, Diane. Cele doua au fost atat de fericite incat nu mai stiau daca trebuie sa planga sau sa rada. Au facut ce au simtit, iar aceasta poveste ne invata ca, in viata, niciodata nu poti fi sigur de ceva 100%, iar timpul te poate surprinde chiar si dupa 50 de ani.

Sursa foto: captura Youtube

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top