Connect with us

Revistateo.ro

Zi glorioasa din punct de vedere financiar pentru aceasta zodie. Citeste sfatul zilei de 5 martie 2016

Sfatul zilei

Zi glorioasa din punct de vedere financiar pentru aceasta zodie. Citeste sfatul zilei de 5 martie 2016

Cel nascut in zodia Gemeni va avea o zi excelenta din punct de vedere financiar. Citeste sfatul zilei de 5 martie 2016 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu te asocia cu persoane care pot dauna imaginii tale, mai ales azi cand trebuie sa faci impresie buna pe unde ajungi. Detaseaza-te de contexte toxice sau personaje indoielnice. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Azi esti pus pe sotii, insa nu toata lumea stie sa guste glumele tale. Tine cont de sensibilitatile celor din jurul tau si fa-i sa inteleaga ca nu ai niciun strop de malitiozitate atunci cand ii abordezi. Numarul norocos al zilei: 3.

Previziuni primavara 2016 Mihai Voropchievici

Top 3 zodii cu noroc la bani in luna martie

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Azi ai parte de o avalansa de bani cu care iti poti face multe planuri. Daca nu stii cum sa ii cheltui, consulta-te cu persoanele importante din viata ta. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Daca cineva iti aduce acuze nefondate, nu te strofoca sa le demontezi. Cine se scuza, se acuza singur, nu uita asta! Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Retraiesti momente pe care le credeai pierdute. Te incearca acel tip de sentiment care te pune pe calatorii imaginare. Asociezi o anumita melodie cu o anumita stare care te face sa te teleportezi in trecutul tau frumos. Profita de aceste senzatii unice. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Vrei sa citesti, sa inveti, sa explorezi, sa te minunezi de fiecare cladire, strada, fiinta si copac pe langa care treci azi. Transforma aceasta nevoie lirica in ceva creativ. Nu lasa sa treaca pe langa tine inspiratia fara sa lasi ceva in urma. Numarul norocos al zilei: 7.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top