Connect with us

Revistateo.ro

Victor Ponta, de urgenţă în spital

Inedit

Zi importanta pentru Victor Ponta, este pus in fata a 3 evenimente importante

Luni, 21 sepetmbrie este o zi importanta si, totodata, incarcata pentru premierul Romaniei, Victor Ponta.

Inceputul saptamanii ii aduce lui Victor Ponta trei provocari importante, la care premierul Romaniei trebuie sa faca fata.

Astazi, 21 septembrie 2015, partidul liberal PNL depune o noua motiune de cenzura care il vizeaza pe premier, partidul care pana acum l-a sustinut pe Ponta, PSD trebuie sa ia o hotarare daca sustine sau nu pe mai departe Guvernul, iar la Curtea Suprema are loc primul termen in dosarul Turceni-Rovinari.

Va reamintim ca in dosarul in care este implicat priministrul Romaniei, Victor Ponta este acuzat de fals, complicitate la evaziune fiscala şi spalare de bani. S-a sustinut ca faptele au fost comise in perioada in care Ponta era avocat si a colaborat cu cabinetul de avocatura al lui Dan Sova.

Tot luni, 21 septembbrie 2015, partidul din actuala opozitie, PNL, depune cea de-a patra motiune de cenzura la adresa Guvernului Ponta.

Nici in interiorul partidului din care face parte si care, pana acum, l-a sprijinit pe Victor Ponta, lucrurile nu stau mai bine. Intr-o sedinta a Comitetului Executiv al PSD trebuie sa decida daca il mai sprijina pe actualul premier, dar si in ce masura vor face acest lucru.

Actualizare 13:21:

In urma declaratiilor date presei, premierul Victor Ponta a spus ca nu demisioneaza.

Comitetul Executiv al partidului din care face parte premierul Romaniei, a decis sa il sprijine in continuare pe Victor Ponta in functia de premier.

Actualizare 16:23:

Motiunea de cenzura a PNL se va vota in data de 29 septembrie 2015.

Sursa foto: Hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top