Connect with us

Revistateo.ro

Zi neagra pentru Balante. Citeste sfatul zilei de 29 aprilie 2016

Stiri

Zi neagra pentru Balante. Citeste sfatul zilei de 29 aprilie 2016

Sfatul zilei de 29 aprilie 2016: Balantele sunt puse in fata unui moment tensionat, iar Capricornii se simt extrem de epuizati.

ZODIA ZILEI: BALANTA

Analizeaza cu calm situatia inainte sa iei o decizie de care iti va parea rau dupa aceea. Nu este un simplu sfat pe care l-ai mai auzit, ci singura solutie in situatia dificila cu care te trezesti de la prima ora a zilei. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Fa mici concesii pentru a depasi momentele conflictuale ce intervin azi. Nu ai nevoie de certuri in plus, mai ales daca nu aduc nimic constructiv. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Simti energii negative in jur si nu ai idee ce trebuie facut. Ai vrea sa gasesti solutii pentru a-i impaca pe ceilalti, dar mereu te lasi pagubas. Nu mai bine iesi din cercurile tensionate? Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu te poti dezlipi de gandul la greseala pe care ai facut-o. Este vorba de amanarea unei decizii despre care ti s-a tot vorbit in urma cu cateva luni. Acum, nu faci decat sa culegi ce ai semanat. Numarul norocos al zilei: 2.

HOROSCOP KARMIC VARA 2016. Tulburarile fiecarei zodii

Top 4 zodii de barbati care vor face totul pentru femeia lor

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu te izola nici macar pentru o secunda. Azi radiezi de fericire si merita sa le oferi si celorlalti putin din bucuria ta. Nu fi egoist cu trairile tale pozitive. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Poti rupe foarte usor o relatie de prietenie azi. Realizezi ca nu te ajuta la nimic sa tii langa tine un om fata de care nu mai ai aceleasi sentiment si disponibilitatea sa ii intelegi interminabilele probleme dintotdeauna. Numarul norocos al zilei: 1.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top