Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Zina Dumitrescu, anunț pentru public din azilul de bătrâni

Creatoarea de modă Zina Dumitrescu își trăiește bătrânețea liniștită într-un azil de bătrâni. Mama Zina, așa cum o știu mulți, a făcut un anunț care îi bucură pe toți. Va lansa o colecție de haine!

„Viata este o lupta. O lupta permanenta si cu binele si cu raul. Asa sunt de fericita si emotionata, de nu poti sa iti imaginezi! Datorita faptului ca toata lumea a ramas cu mine si inca ma iubeste si inca sunt alaturi de mine, nu pot sa fiu decat foarte fericita. O sa fac o prezentare de moda. Am promis!”, a declarat Zina Dumitrescu.

Fiul Zinei, dezmoștenit

Fiul Zinei Dumitrescu a fost dezmoștenit pentru că și-a abandonat mama la azilul unei case de bătrâni, notează ziarul Libertatea, care a stat de vorbă cu Ion Cassian, directorul Casei de bătrâni.

„Din punct de vedere juridic, nu mai are dreptul la aceasta. Legal, el era obligat să aibă grijă de părinte. Dacă nu, va fi dezmoștenit.

El știe că eu i-am plătit datoriile la cimitir și că mă voi ocupa și de înmormântare”, a spus Ion Cassian, directorul casei de bătrâni, potrivit libertatea.

CITESTE SI: Zina Dumitrescu nu vrea sa plece din azilul de batrani

Geanina de la Exatlon a rămas fără iubit

„Zina avea bijuterii scumpe, blănuri de lux Terenuri pe care, se pare, fiul său a încercat să le vândă, dar nu a putut. Avea bijuterii scumpe, blănuri și alte multe lucruri de valoare, precum și două automobile, de care nimeni nu mai știe nimic.

Ea mai deține însă și un apartament pe Calea 13 Septembrie, dar și câteva terenuri lângă Moara Vlăsiei”, notează româniatv.net.

Zina Dumitrescu nu vrea să plece din azilul de bătrâni

Fiul Zinei Dumitrescu a fost aspru criticat atunci cand si-a dus mama la azil, fiind acuzat ca nu ii mai pasa de ea si o arunca undeva printre straini.

Lucrurile s-au schimbat: daca la inceput mama Zina avea o temere legata de conditiile pe care le va intalni la azil, a ajuns sa ii placa atat de tare acolo incat nu mai vrea sa locuiasca in apartamentul ei, desi are permis de a pleca.

Unul dintre angajatii azilului declara pentru libertatea.ro ca mama Zinei il mai roaga din cand in cand pe sofer s-o duca sa-si bada apartamentul, insa in ultima vreme nu mai pomeneste de casuta ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top