Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

ZIUA INMORMANTARII: Marele regret cu care ne-a parasit Paula Iacob. Dorinta pe care nu si-a indeplinit-o in cei 83 de ani

Avocata Paula Iacob este inmormantata astazi, in Cimitirul Bellu, pe Aleea Marilo Scriitori, acolo unde se afla si mormintele unor somitati ale literaturii romane precum Marin Preda, Mihai Eminescu, Ion Luca Caragiale sau Adrian Paunescu.

Din nefericire, avocata s-a despartit de cele lumesti lasand in urma un mare regret, poate cel mai mare al vietii sale.

Avocata a fost rapusa de complicatiile la inima. Paula Iacob a suferit mai multe interventii chirurgicale in ultima perioada. Aceasta a murit la ea acasa, la varsta de 83 de ani. Putina lume stie insa care a fost marea durere cu care s-a despartit de lume.

Avocata si-a dorit dintotdeauna sa infieze un copil, insa niciodata nu a reusit sa isi indeplineasca acest vis. „N-am sa-mi iert niciodata ca n-am adoptat un copil pentru ca nu poate fi o fapta mai frumoasa decat sa dai un camin unui biet suflet.

Dimineata de Mos Nicolae si momentele din jurul pomului de Craciun nu ti le poate oferi nicio casa de copii, oricat de bine intretinuta ar fi. Am vrut sa infiez, la un moment dat, un baietel, dar viata a fost complicata si am mobilizat toate resursele pentru educatia fiicei mele.

Ea e medic psihiatru, a facut specializare la Viena si este expert medico-legal pe plan international. Orice familie ar trebui sa-si doreasca un copil si, daca nu vine natural, exista posibilitatea adoptiei, un element absolut necesar societatii”, spunea Paula Iacob.

CITESTE SI: DETALIILE ASCUNSE din viata celebrei Paula Iacob. Vezi cum arata in tinerete!

CITESTE SI: Cauza mortii avocatei Paula Iacob

Paula Iacob a fost una dintre cele mai cunoscute si apreciate avocate din tara noastra. I-a aparat pe George Becali, profesorul acuzat de pedofilie Dan Visan (n.r.: scandalul de la Liceul Jean Monnet din 2011) si Nicu Ceausescu.

Paula Iacob a fost si ziarista. Aceasta a lucrat la „Sportul popular”. Paula Iacob a intrat in Baroul Bucuresti in anul 1954.

Sursa foto: a1.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top