Connect with us

Revistateo.ro

Zodia care va avea inima frântă în anul 2018

Astro-FUN

Zodia care va avea inima frântă în anul 2018

Se anunţă un an plin de cumpene sentimentale pentru o zodie. Aceasta va dori să facă o schimbare în viaţa de cuplu, dar se va lovi de impasibilitatea partenerului.

Multe dintre ideile nativului care crede că are mereu dreptate vor fi infirmate ceas cu ceas, zi de zi.

Acest nativ primește o lecție importantă în dragoste din partea planetei Saturn, obiect ceresc ce îl obligă să apeleze la rațiune înainte de a emite judecăți de valoare. Motivul pentru care “va avea inima frantă” în acest an este unul cât se poate de evident chiar și pentru semnul cu pricina.

Trebuie să învețe din greșelile trecutului și să stăpânească mai bine momentele de cumpănă. Are nevoie de mai mult echilibru şi mai multă cumpătare.

Va trebui să se consulte cu mai mulți oameni înainte să ia o decizie definitivă, mai ales dacă are dileme cu privire la viața de cuplu, traiul în familie ori probleme organizatorice de tipul mutatului ori schimbării profesiei.

Practic, persoanele cuplate în 2017 se vor simți extrem de singure în doi din cauza orgoliului care va fi unul molipsitor. Capricornul, căci acesta este semnul cu ceva probleme în cuplu, va respira ușurat începând cu a doua jumătate a lunii noiembrie, atunci când în Casa Iubirii răsare soarele.

Capricornii vor suferi din cauza orgoliului nemăsurat și tendința de a acapara totul şi pierd foarte mult din punct de vedere spiritual.

Capricornii trebuie să învețe să se protejeze fără a-i ataca pe ceilalți, mai ales când vine vorba de persoane apropiate. Intențiile acestor nativi nu sunt rele, ci doar forma în care se exprimă, maniera care reușește să atragă o serie de reproșuri din partea celor mai dragi ființe.

Citeşte şi: Scrisoare catre Capricorn

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top