Connect with us

Revistateo.ro

Zodia care iti va da o lectie de viata. Citeste sfatul zilei de 23 iulie 2016

Sfatul zilei

Zodia care îți va da o lecție de viață. Citește sfatul zilei de 23 iulie 2017

Nativul dinn zodia Pesti va fi ca un adevarat mentor pentru cei din jur. Citeste sfatul zilei de 23 iulie 2017 si afla care este numarul tau norocos.

ZODIA ZILEI: PESTI

Pasesti cu pasi fermi si aproape ca defilezi in fata celorlalti. Determinarea ta, inteligenta de care dai dovada si perspicacitatea sunt calitatile care te scot in evidenta. Tine-o tot asa. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu te retrage din proiectul inceput chiar daca ti se pare absurd scenariul pe care il afli de la colegii tai. Stai pana la final ca sa vezi daca temerile tale se justifica. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Pesimismul nu te ajuta astazi oricat de realist ai vrea sa joci cartea pe care o ai la dispozitie. Continua sa fii pragmatic, dar lasa-i si iluziei spatiul pe care il merita. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

E timpul sa te detasezi de toti si de toate. E vara, e cald, deci e numai bine sa iesi intr-o mica vacanta. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Chiar iti place sa te mutilezi asa, fara nicio noima? Chiar te bucuri punand in fata numai raul? Nu e bine sa fii atat de negativist. Nu esti tu acesta! Numarul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Visul tau cel mai mare e pe punctul de a se implini. Nu cauta raspunsuri la dilemele tale legate de ce a fost impiedicat pana acum acest drumul catre acest vis. Numarul norocos al zilei: 6.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top