Connect with us

Revistateo.ro

Intre cele 12 zodii, una dintre ele crede ca are intotdeauna dreptate. Nu accepta prea usor opiniile celorlalti, asa ca este o mare provocare sa stai langa acest nativ. Iata care este zodia care are mereu dreptate.

Astro-FUN

Zodia care are mereu dreptate

Intre cele 12 zodii, una dintre ele crede ca are intotdeauna dreptate. Nu accepta prea usor opiniile celorlalti, asa ca este o mare provocare sa stai langa acest nativ. Iata care este zodia care are mereu dreptate.

Este ingamfat si orgolios, insa mai presus de toate, crede ca are intotdeauna dreptate. Din aceasta cauza, va fi extrem de dificil sa stai langa nativul acestei zodii, caci de multe ori te va scoate din sarite.

Uneori, aceasta atitudine nu aduce cu sine decat respingere si pareri negative. Nativul zodiei Leu iubeste sa fie lider, iar atunci cand este subordonat, face tot ce este omeneste posibil ca sa avanseze. Isi foloseste forta interioara pentru a reusi in tot ce isi propune.

Iubitor al dreptatii si al adevarului, nativul zodiei Leu nu gaseste anormal sa dezvaluie secretele celorlati. Acest lucru insa ii afecteaza viata personala.

Zodia care are mereu dreptate are  probleme in viata personala

Prea stapani pe sine, nativii zodiei Leu ii pot considera pe cei din jurul lor inferiori si ii trateaza ca atare. Lipsa de diplomatie le poate dauna in afaceri si in viata personala.

Atunci cand vine vorba despre o discutie in contradictoriu, este zodia care are mereu dreptate. Merge pana in panzele albe pentru ca discutia sa fie in favoarea sa. Nu recunosc acesti nativi ca au gresit nici macar atunci cand li se aduc dovezi clare in fata. Vor face tot posibilul sa intoarca in favoarea lor tot ce afla de la ceilalti.

Nativii zodiei Leu au nevoie in viata lor de persoane care sa lase de la ele si sa nu puna suflet la tot ceea ce afla.

Articole pe aceeasi tema:

Zodia care sufera cel mai mult pentru ceilalti

Zodia care cauta dragostea in 2017

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top