Connect with us

Revistateo.ro

Zodia care sufera cel mai mult pentru ceilalti este zodia Rac. Nativul acestei zodii este sensibilul zodiacului, iar atunci cand ceva nu merge bine in jurul lui, atunci se simte ca un peste pe uscat.

Astro-FUN

Zodia care sufera cel mai mult pentru ceilalti

Zodia care sufera cel mai mult pentru ceilalti este zodia Rac. Nativul acestei zodii este sensibilul zodiacului, iar atunci cand ceva nu merge bine in jurul lui, atunci se simte ca un peste pe uscat.

Racul isi doreste sa fie alaturi de oricine care are nevoie de ajutor. Niciodata egoist, acest nativ te primeste sa ii plangi pe umar de fiecare data cand ai nevoie.

Chiar daca fac mereu fapte bune pentru ceilalti, nativii zodiei Rac nu primesc intotdeauna sfaturi bune de la ei.

Fiind niste prieteni de nadejde, nativii zodiei Rac sunt la orice ora alaturi de cei la nevoie. Din aceasta cauza, pot avea probleme in propria familie.

Nu trebuie sa puna la suflet ce li se intampla celorlalti. Zodia care sufera cel mai mult

Sensibilitatea de care dau dovada este de multe ori inteleasa gresit. Racii nu vor decat sa vada pe toata lumea fericita, cu zambetul pe buze si implinita.

Ar trebui sa invete sa fie mai egoist nativul acestei zodii, macar din cand in cand. Sa invete sa se mai puna pe primul loc uneori.

De asemenea, nu ar trebui sa puna la suflet tot ce li se intampla prietenilor si familiei. Sa nu le considere niste tragedii.

Racii ar trebui sa nu se lase prada emotiilor si sa fie puternici atunci cand ceilalti profita de bunatatea lor.

Rautatile oamenilor apar in fiecare zi la iveala si nu vor disparea niciodata de pe pamant. De aceea, nativii zodiei Rac trebuie sa invete sa le priveasca mai des cu indiferenta. Numai asa pot avea o viata fericita.

Articole pe aceeasi tema:

Zodia care cauta dragostea in 2017

Zodia care incepe anul 2017 dificil, dar il termina cu succes

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top