Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Zodia care trebuie sa isi fereasca buzunarele de prieteni in 2016

2016 va fi un an plin de incercari. Se vor afla multe adevaruri si multe obstacole vor sta in calea nativilor. Unul dintre acestia ar putea fi pacalit la bani chiar de cei mai buni prieteni.

Anul 2016 incepe cu o serie de succese financiare pentru unul din nativi guvernati de planeta Marte. Zeul Razboiului ii pune in garda inca din primele momente ale anului. Din 5 ianuarie se pot ivi ocazii spectaculoase pentru semnarea unor contracte de lunga durata ori colaborari importante.

Nativul guvernat de Marte va beneficia de suficienta energie pentru a-si mobiliza toate fortele astfel incat sa faca fata tavalugului de solicitari de la locul de munca. Va fi extrem de atent la fiecare detaliu astfel incat munca sa sa fie apreciata.

Acest semn zodiacal nu isi va dori sub nicio forma sa se angreneze in lupte de gherila pentru a-si demonstra profesionalismul. Va avea grija ca oamenii din jurul sau sa il respecte fara a fi nevoit sa ridice tonul sau sa fie agresiv ori dintr-o bucata.

Va trebui sa aiba, totusi, grija la prieteni pentru ca multi dintre ei vor profita foarte mult de situatia lor financiara extraordinara. Nu toti cei care vin cu entuziasm sunt si prieteni adevarati, mai ales daca o parte dintre acesti oameni nu erau aproape in momentele in care era cu adevarat nevoie.

CITESTE SI: PROBA DE FOC LA INCEPUT DE 2016: Zodia care va trebui sa se imprieteneasca cu DUSMANII

CITESTE SI: Zodia care va castiga cei mai multi bani in 2016

Nativul nascut in zodia Berbec trebuie sa faca fata unei avalanse de propuneri care mai de care mai incitante, insa toate cu un puternic substrat.

Atentia pe care o acorda in luna ianuarie banilor trebuie sa fie foarte mare, mai ales din data de 10 a lunii. Fluxul financiar va fi unul pozitiv pana in luna mai, cand va exista o usoara coborare, dar nu va fi nicidecum la nivelul colapsului financiar din 2015.

Berbecul nu va bifa succese doar in Casa Banilor, ci si in Casa Dragostei. Acesta ar putea cunoaste o persoana la distanta alaturi de care va reusi sa isi stabileasca noi idealuri, noi iluzii. Omul pe care il va cunoaste ii va deschide ochii si il va invata o serie de lucruri despre viata.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top